Luontokohteet

Kotinurkilta kallioille - Espoon luontokohteet -kirjassa esitellään Espoon arvokkaita ja suojeltuja luontokohteita sanoin, kuvin ja kartoin. Kirjasta löytyvät lähes kaikki Espoon luonnon arvokohteet, kuten luonnonsuojelualueet, luonnonmuistomerkit, geologiset kohteet ja vanhat perinnemaisemat. Muistathan retkilläsi noudattaa Metsähallituksen laatimaa retkietikettiä!

Lataa Espoon luontokohteet -sovellus

Tämäkin päivittyy pikapuoliin uuden kirjan mukaiseksi.

Sovelluksessa on esitetty kaikki Kotinurkilta kallioille - Espoon luontokohteet -kirjan kohteet kuvin ja teksteinä. Kohteiden sijainti on esitetty kartalla, jonka taustalle saa Espoon opaskartan tai -ilmakuvan, Maastokartan, OpenStreetMapin tai GoogleMapsin. 

Sovellus ja sen käyttäminen on maksutonta, mutta operaattori veloittaa datasiirrosta liittymäkohtaisen hinnan.

Latausohjeet:

- Hae maksuton Nomadi mobiililaitteeseesi, kirjoita app.citynomadi.com selaimeen ja laite vie sinut suoraan Nomadi-sovellukseen.

  • Löydät Espoon luontokohteet ‘Tässä ja nyt’ tai voit hakea ‘Espoo’.
  • Lataa Espoon luontokohteet puhelimen muistiin, niin et tarvitse mobiilidataa retken aikana. GPS toimii siitä huolimatta ja paikantaa sinut luotettavasti.
  • Nomadi on saatavilla Android, iOS ja Windows 8 Phone -mobiililaitteisiin.
  • Espoon Luontokohteet -karttaan voi myös tutustua citynomadi.com-yhteisössä

Kokeile samalla myös Nomadissa toimivaa Espoon Rantaraitin mobiilisovellusta. Rantaraitilla on esteettömiä reittipätkiä.

Koko Espoo