Espoon kaupunki työnantajana

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki, ja meillä työskentelee noin 14 000 henkilöä. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu Espoon kaupungin kaikkiin avoimiin työpaikkoihin.

Osaajaksi Espooseen?

Kiinnostaako sinua työskentely esimerkiksi sairaanhoitajana, kotihoidon lähihoitajana, sosiaalityöntekijänä tai varhaiskasvatuksen opettajana

Jätä yhteystietosi.
Olemme sinuun yhteydessä.

Työtä, jolla on merkitystä. Tutustu työnantajaesitteeseemme. 

Katso Monien mahdollisuuksien Espoo -video.

Tervetuloa töihin Espoon kaupungille!