Meidän Espoo 20X0 - Puhetta tulevaisuuden kaupungista

Miten maailman muutokset rantautuvat Espooseen? Kenelle, miten ja millä ehdoilla Espoota rakennetaan? Teemailtojen, alueellisten keskustelujen ja työpajan kattavan kokonaisuuden tarjoavat Espoon työväenopisto ja Espoon kaupunki. Luvassa on 14 tapahtumaa, jotka järjestetään tammi-toukokuussa 2022. Tulevaisuuden kaupunki tehdään keskustelemalla – tule mukaan!

Espoo täyttää 50 vuotta

Meidän Espoo 20X0 -tapahtumat juhlistavat Espoon 50-vuotista taivalta kaupunkina. Tervetuloa mukaan koko vuoden jatkuvaan yhteiseen juhlaan!

Meidän Espoo 20X0 -tapahtumissa kohtaavat asukkaat, asiantuntijat ja luottamushenkilöt - asukkaiden toiveesta. Tulevaisuusteemoja avaavat alansa huiput. Keskusteluilloissa ja työpajassa pääsemme kaikki tasavertaisina ääneen.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille espoolaisille. Sarjan toteuttavat Espoon kaupunkisuunnittelukeskus ja kestävän kehityksen osaamiskeskus sekä Espoon työväenopisto.

Tilaisuuksien antia hyödynnetään myöhemmin Espoon kaavoituksessa ja asukkaiden osallistumismahdollisuuksien parantamisessa sekä työväenopiston koulutustarjonnassa.

LISÄTIEDOT ESPOON KAUPUNKI: Heli-Maija Nevala, 040 504 8418, heli-maija.nevala@espoo.fi

LISÄTIEDOT ESPOON TYÖVÄENOPISTO: Tuula Alanko, 050 309 5702, tuula.alanko@omnia.fi