Meidän Espoo 20X0 - Puhetta tulevaisuuden kaupungista

Miten maailman muutokset rantautuvat Espooseen? Kenelle, miten ja millä ehdoilla Espoota rakennetaan? Teemailtojen, alueellisten keskustelujen ja työpajan kattavan kokonaisuuden tarjosivat Espoon työväenopisto ja Espoon kaupunki. Kokonaisuuteen kuului 14 tapahtumaa, jotka järjestettiin tammi-toukokuussa 2022. Tulevaisuuden kaupunki tehdään keskustelemalla – Lue nyt tuloksista!

Espoo täyttää 50 vuotta

Meidän Espoo 20X0 -tapahtumat juhlistivat Espoon 50-vuotista taivalta kaupunkina. Tervetuloa mukaan koko vuoden jatkuvaan yhteiseen juhlaan!

Meidän Espoo 20X0 -tapahtumissa kohtasivat asukkaat, asiantuntijat ja luottamushenkilöt - asukkaiden toiveesta. Tulevaisuusteemoja avaavat alansa huiput. Keskusteluilloissa ja työpajassa pääsivät kaikki tasavertaisina ääneen.

Tilaisuudet olivat maksuttomia ja avoimia kaikille espoolaisille. Sarjan toteuttivat Espoon kaupunkisuunnittelukeskus ja kestävän kehityksen osaamiskeskus sekä Espoon työväenopisto.

Tilaisuuksien antia hyödynnetään Espoon kaavoituksessa ja asukkaiden osallistumismahdollisuuksien parantamisessa sekä työväenopiston koulutustarjonnassa.

LISÄTIEDOT ESPOON KAUPUNKI: Heli-Maija Nevala, 040 504 8418, heli-maija.nevala@espoo.fi

LISÄTIEDOT ESPOON TYÖVÄENOPISTO: Tuula Alanko, 050 309 5702, tuula.alanko@omnia.fi