Pohjois-Tapiolan koulu

Pohjois-Tapiolan koulu on yläkoulu Pohjois-Tapiolassa. Yleisopetuksen lisäksi koulussa voi opiskella ilmaisutaitopainotteisessa opetuksessa. Pohjois-Tapiolan koulu toimii väistötiloissa Otaniemessä, osoitteessa Maarintie 6 (3. kerros) heinäkuuhun 2022 asti.

Meidän koulu

Pohjois-Tapiolan koulu on yleissivistävä peruskoulu, jossa on yli 330 oppilasta luokka-asteilla 7-9. Koulussa on 5-jaksojärjestelmä ja 75 minuutin pituiset oppitunnit. Koulussa opiskellaan englantia, ruotsia, saksaa ja ranskaa. Yleisopetuksen lisäksi Pohjois-Tapiolan koulussa voi opiskella ilmaisutaitopainotteisessa opetuksessa. Pohjois-Tapiolan koulu toimii väistötiloissa Otaniemessä, osoitteessa Maarintie 6 (3. kerros).

Pohjois-Tapiolan koulu ja Sepon koulu yhdistyvät yhtenäiseksi peruskouluksi. Uuden koulurakennuksen on määrä valmistua syksyksi 2022, jolloin uusi yhtenäinen peruskoulu aloittaa toimintansa.

Koulumme arkea voit seurata Instagramissa @pohjoistapiolankoulu

Ilmaisutaitopainotuksen infotilaisuus

Ilmaisutaitopainotetun opetuksen infotilaisuus ke 12.1. klo 18 Teamsissa tai koululla (riippuen koronatilanteesta; ilmoitetaan 10.1.2022).

Kuva: Milla Matikainen