Espoon harrastuspolku tarjoaa maksuttomia harrastuksia lapsille ja nuorille koulupäivien yhteyteen omalla koululla tai sen läheisyydessä. Harrastuspolulla pääsee innostumaan ja oppimaan uuden harrastuksen äärellä ja saattaa jopa löytää polun tavoitteellisemman harrastuksen pariin.

Harrastusta voi tulla kokeilemaan kavereiden kanssa tai yksin – harrastamisen yhteydestä saattaa löytää myös uusia kavereita. Harrastuksiin voi osallistua osaamistasosta riippumatta. 

Espoon harrastuspolun tarjonta täydentyy syksyn mittaan sekä vuoden 2022 alusta. Lasten ja nuorten toiveiden mukaisesti tarjolla tulee olemaan muun muassa kulttuuria ja taidetta, käsillä tekemistä sekä pelaamista ja koodausta. Harrastuspolku täydentää hyvin jo tarjolla olevia maksuttomia liikuntaharrastuksia.(ulkoinen linkki)

Espoon harrastuspolku luo innostavia mahdollisuuksia lapselle ja nuorelle:

  • Mahdollisuus tutustua uuteen harrastukseen

  • Mahdollisuus kokeilla erilaisia harrastuksia ja tapoja harrastaa

  • Mahdollisuudesta & kokeilusta voi syntyä polku uuden harrastuksen pariin

Harrastusryhmät Espoon harrastuspolulla

Espoon harrastuspolulle pääsee osallistumaan omalla lähikoululla, nuoristotiloissa ja kirjastoissa. Harrastuksia tulee lisää nyt syksyllä sekä vuoden 2022 alusta.

Löydät Espoon harrastuspolun ajankohtaisen tarjonnan harrastusryhmät-sivulta.(ulkoinen linkki)

Harrastamisen Suomen malli

Espoon harrastuspolku toteuttaa opetus- ja kulttuuriministeriön harrastamisen Suomen mallia Espoossa. Voit lukea lisää harrastamisen Suomen mallin sivustolta.(ulkoinen linkki)

Kimmo Sillanmikko

Projektipäällikkö0406368773

Espoon harrastuspolku

Koko Espoo