Uppsökande ungdomsarbete

Vi verkar i och runt Esbo och erbjuder dig som är 15-28 år vägledning och stöd när du behöver det. Vårt mål är att möta dig individuellt och ge möjlighet till säker och konfidentiell hjälp av en vuxen. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta svar på dina frågor. Vi hjälper dig också att hitta de tjänster du behöver. Vår prioritet är att hjälpa unga under 29 år som står utanför utbildning eller utanför arbetsmarknaden. Dessutom ger vi stöd och vägledning för olika tjänster. Uppsökande ungdomsarbete är alltid gratis och helt frivilligt för dig.

Vad är uppsökande ungdomsarbete?

Det svenskspråkiga uppsökande ungdomsarbetet i Esbo sköts av Sveps och vår egen uppsökande ungdomsarbetare Glenn Grip. Läs mera om Sveps på deras webbplats(extern länk). Glenns kontaktuppgifter hittar du här nedanför.

Mer information om det uppsökande ungdomsarbetet får du i videon nedan.

 

Författare: Navigatorhuset

Mobilt uppsökande ungdomsarbete

Vi mobila uppsökande ungdomsarbetare rör oss på kvällar och veckoslut. Du kan stöta på oss i köpcentrum, på skolornas planer, på skejtningsställen, på järnvägsstationer eller i metron. Du kan komma och tala med oss om vad som helst. Vårt mål är att möta just dig och hjälpa och handleda dig enligt dina behov.

Du känner igen oss på våra kläder som är märkta med NTR (ungdomsarbete på spåret). Du kan följa var vi rör oss på sociala medier:

Mobilt uppsökande ungdomsarbetare

Kontakta oss!

I Esbo utför SVEPS ungdomsverkstad uppsökande ungdomsarbete på svenska. Om du från första början vill ha betjäning på svenska, kan du kontakta SVEPS uppsökande ungdomsarbetare direkt(extern länk). Sveps har öppet varje vardag kl. 9–16 och du kan också kontakta oss på numret: +358 50 3221451.