Toimimme Espoon ja Kirkkonummen alueella ja tarjoamme sinulle, 15-28-vuotias nuori ohjausta ja tukea kun sitä tarvitset. Tavoitteenamme on kohdata sinut yksilöllisesti ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuisen apuun. Etsimme kanssasi vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autamme myös sinua saavuttamaan tarvitsemasi palvelut. Ensisijaisena tehtävänämme on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella. Lisäksi tarjoamme tukea ja ohjausta eri palveluihin. Etsivä nuorisotyö on aina maksutonta ja sinulle täysin vapaaehtoista.

Mikä etsivä nuorisotyö?

Tutustu etsivään nuorisotyöhön alla olevan videon avulla.

Tekijä: Ohjaamotalo

Etsivät nuorisotyöntekijät

Kotiin vietävä etsivä nuorisotyö

Me Espoon etsivät nuorisotyöntekijät teemme myös kotikäyntejä. Voimme tulla kotikäynnille luoksesi, jos haluat tavata kotona, sinulla on haasteita poistua kotoa, tai tarvitset palveluita kotiisi. Työparina meillä on tarpeesi mukaisesti vaikkapa sosiaalityöntekijä, Vamoksen työntekijä tai psykiatrinen sairaanhoitaja. Voit pyytää kotikäyntiä keneltä tahansa etsivältä nuorisotyöntekijältä.

Kotiin vietävän etsivän nuorisotyön hankkeesta vastaa etsivä nuorisotyöntekijä Herkko Himmelä, p.  040 636 8143.  

Lue lisää sähköisestä esitteestä.(ulkoinen linkki)

Tekijä: Ohjaamotalo

Jalkautuva etsivä nuorisotyö

Me jalkautuvat etsivät nuorisotyöntekijät olemme liikkeellä iltaisin ja viikonloppuisin. Meihin voit törmätä esim. kauppakeskuksessa, koulun kentällä, skeittipaikalla, juna-asemalla tai metrossa. Voit tulla juttelemaan mistä tahansa asiasta. Tavoitteenamme on kohdata juuri sinut ja auttaa ja ohjata sinua tarpeesi mukaan. 

Tunnistat meidät NTR-vaatetuksesta. Voit seurata liikkeitämme sosiaalisen median tileiltämme: 

Jalkautuvat etsivät nuorisotyöntekijät

Ota yhteyttä!

Voit soittaa meille palvelunumeroomme 043 824 3453 ma-pe kello 9-16 välillä. Jos emme voi heti vastata, palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit myös tekstata tai laittaa viestiä sähköpostiin etsivanuorisotyo@espoo.fi.

Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa (ulkoinen linkki)lähettämällä viestiä sivun tai yksittäisen ohjaajan inboxiin tai seinälle tai juttelemalla chatissa kun olemme paikalla.

Palveluvastaava Tatu Törmäsen kuva.

Tatu Törmänen

Palveluvastaava050 369 5964