De små patienterna på Jorvs sjukhus får tröstnallar

7.11.2022 9.44Uppdaterad: 8.11.2022 10.41
Stadsdirektör Jukka Mäkelä och Daniel Björklund från Mattlidens gymnasium tog tröstnallarna i sin famn.
Stadsdirektör Jukka Mäkelä och Daniel Björklund från Mattlidens gymnasium tog tröstnallarna i sin famn. Daniel bekantade sig med stadsdirektörens arbete 4.11.2022, som en del av sina studier: skolan erbjuder jobbskuggning för en dag.Bild: Jonna Pennanen

Esbo stad vill glädja de små patienterna på Jorvs sjukhus, så staden donerar i samarbete med Barnklinikers Faddrar rf 50 tröstnallar till sjukhusets barnavdelning. Teddybjörnarna levereras till sjukhuset under november.

-    Barnklinikernas Faddrar gör ett verkligt viktigt arbete. Om vi med denna gåva kan glädja patienterna på barnavdelningen lite har gåvan gått till rätt mottagare, säger stadsdirektör Jukka Mäkelä. 

Esbo stad fyller i år 50 år och gåvan är en del av jubileumsårets verksamhet.

  • Esbo50