Jorvin sairaalan pienille potilaille lahjoitetaan Kummit-lohtunalleja

7.11.2022 8.10Päivitetty: 8.11.2022 10.40
Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja lukiolainen Daniel Björklund lohtunallet sylissään.
Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja Daniel Björklund Mattlidenin lukiosta lohtunallet sylissään. Daniel tutustui kaupunginjohtajan työhön 4.11.2022 osana opintojaan, koulun tarjoaman uravarjostuspäivän muodossa.Kuva: Jonna Pennanen

Espoon kaupunki haluaa ilahduttaa pieniä potilaita Jorvin sairaalassa, joten kaupunki lahjoittaa yhteistyössä Lastenklinikoiden Kummien kanssa 50 Kummit-lohtunallea sairaalan lasten osastolle. Nallet toimitetaan sairaalaan marraskuun aikana.

-    Lastenklinikoiden Kummit tekevät todella tärkeää työtä. Ja jos tällä lahjoituksella voidaan vähän piristää lasten osaston potilaita, niin lahjoitus on mennyt oikeaan osoitteeseen, sanoo kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. 

Espoo täyttää tänä vuonna 50 vuotta kaupunkina, ja lahjoitus on osa teemavuoden toimintaa.

  • Espoo50