Ta del av Esbo Caterings års- och ansvarsrapport Vuosi ja Vastuullisuus 2021

19.4.2022 13.01

År 2021 var det sjätte verksamhetsåret för Esbo Catering Ab och det andra året under coronapandemin. Vi såg in i framtiden och är glada över att vi trots coronaviruset kunde utveckla vår verksamhet under 2021.

Företagets strategi och värderingar vägleder vårt dagliga arbete på Esbo Catering. År 2021 verkade det till och med som om värdena var ännu viktigare än tidigare – det var viktigt att stödja sig på dem under exceptionella eller åtminstone ständigt föränderliga omständigheter.

Värdenas år 2021

Rapporten Vuosi ja Vastuullisuus 2021 syftar till att genom våra värden ge en överblick över det mångsidiga arbete vi gör varje dag på Esbo Catering för våra kunder. Vårt arbete återspeglas i tiotusentals måltider för våra kunder, men också i många dagliga kundmöten runt om i Esbo.

Vi har utvecklat och utvecklats och vårt ansvarsfulla arbete fortsätter.

Års- och ansvarsrapport Vuosi ja Vastuullisuus 2021 (på finska):

Hela Esbo