Tutustu Espoo Cateringin Vuosi ja Vastuullisuus 2021 -raporttiin

19.4.2022 12.51
Lautasilla ateria, jossa paistettua lohta ja kasvislisukkeita

Vuosi 2021 oli Espoo Catering Oy:n kuudes toimintavuosi ja toinen korona-pandemiavuosi. Katseemme tähysi eteenpäin ja iloisena voimme todeta, että koronasta huolimatta pystyimme kehittämään toimintaamme vuoden 2021 aikana.

Yhtiön strategia ja arvot ohjaavat päivittäistä työtämme Espoo Cateringissa. Vuonna 2021 tuntui jopa siltä, kuin arvoilla olisi ollut jopa vielä aikaisempaa suurempi merkitys - niihin oli tärkeä nojata poikkeuksellisissa, tai ainakin jatkuvasti muuttuvissa, olosuhteissa.

Arvojen vuosi 2021

Vuosi ja Vastuullisuus 2021 -raportissa pyrimme antamaan arvojemme kautta kuvan siitä monimuotoisesta työstä, jota teemme Espoo Cateringissa päivittäin asiakkaitamme varten. Työmme näkyy kymmeninä tuhansina aterioina asiakkaillemme, mutta myös lukuisissa päivittäisissä asiakaskohtaamisissa eri puolilla Espoota.

Olemme kehittäneet ja kehittyneet, ja vastuullinen työmme jatkuu edelleen.

Vuosi ja Vastuullisuus 2021 -raportti:

  • Ateriapalvelut
Koko Espoo