Kommunikation mellan daghem och vårdnadshavare har gått över till eVaka

15.3.2022 8.20

E-tjänsten möjliggör datasäker kommunikation mellan daghem och vårdnadshavare.

I Esbo har kommunikationen mellan vårdnadshavare och daghem gått över till eVaka-systemet som är e-tjänst för Esbo småbarnspedagogik.

Kommunikationen mellan daghem och vårdnadshavare sker i fortsättningen genom meddelanden i eVaka. Tjänsten används på enheterna inom småbarnspedagogiken, på daghemmen och på gruppfamiljedaghemmen. eVaka är ett kommunikationsmedel mellan vårdnadshavare och daghemsgruppens personal och chef. Den är en lättanvänd och datasäker kanal för meddelanden om ärenden som förknippas med barnet.

Du kan använda eVakas meddelandefunktion genom att logga in på tjänsten på adressen www.espoonvarhaiskasvatus.fi(extern länk, öppnas i ett nytt fönster). Den första gången kräver tjänsten stark autentisering till exempel med nätbankskoder.

Ytterligare information och anvisningar om användning av eVaka hittar du här Vi utvecklar tjänsten hela tiden och i framtiden ska man införa nya funktioner i eVaka. Om du vill kan du ge feedback på tjänsten med feedbackblanketten.(extern länk, öppnas i ett nytt fönster) Vi hör gärna också idéer om utveckling av tjänsten!

  • Småbarnspedagogik