Päiväkotien ja huoltajien viestintä siirtynyt eVakaan

15.3.2022 8.17

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa tietoturvallisen yhteydenpidon huoltajien ja päiväkotien välillä.

Espoossa huoltajien ja päiväkotien välinen viestintä on siirtynyt eVaka-järjestelmään. eVaka on Espoon varhaiskasvatuksen sähköinen asiointipalvelu.

Päiväkodin ja huoltajien välinen viestintä tapahtuu jatkossa eVakan viestitoiminnolla. Palvelu on käytössä varhaiskasvatusyksiköissä, päiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa. eVaka toimii huoltajien, päiväkotiryhmän henkilökunnan ja johtajan välisenä yhteydenpitovälineenä. Se on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen kanava viestiä lapsen asioista.

Pääset käyttämään eVakan viestitoimintoa kirjautumalla palveluun osoitteessa www.espoonvarhaiskasvatus.fi(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan) Ensimmäisellä kerralla palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Lisätietoa ja ohjeita eVakan käyttöön löydät täältä. Kehitämme palvelua koko ajan ja tulevaisuudessa eVakassa on tarkoitus ottaa käyttöön uusia toimintoja. Halutessasi voit antaa palautetta palvelusta palautelomakkeella.(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan) Kuulemme mielellämme myös ideoita palvelun kehittämiseksi!

  • Varhaiskasvatus