Den 17 februari ordnar hobbystigen i Esbo informationstillfälle om konkurrensutsättningen av tjänsteleverantörer

16.2.2022 7.33

Ansökan för tjänsteleverantörer till hobbystigen i Esbo inleds i mars. Kom före det med på ett informationstillfälle om upphandlingen den 17 februari kl. 9.00–10.30 för att höra om hur du kan bli tjänsteleverantör inom hobbystigen i Esbo samt producera avgiftsfria hobbyer för barn och unga i samband med skoldagen i deras egen skola eller i närheten av den.

Under 2022 utökas hobbystigen till samtliga 89 skolor i Esbo, och målet är att få över 200 hobbygrupper med i verksamheten. Som tjänsteleverantör blir du en del av ett stort nätverk, ökar synligheten för din verksamhet och får nya utövare samt ersättning för utfört handledningsarbete.

Mer information om hobbystigen i Esbo hittar du på webbplatsen.(extern länk)

Informationstillfälle för tjänsteleverantörer

Välkommen till informationstillfället den 17 februari kl. 9.00–10.30 via Teams. Ingen förhandsanmälan krävs.

Delta i mötet genom att klicka på den här länken(extern länk) (extern länk)

På informationstillfället får du höra mer om hur du ansöker om att bli tjänsteleverantör och om hur upphandlingen framskrider. Projektchef Kimmo Sillanmikko presenterar hobbystigen i Esbo och anskaffningschef Katri Kunnas upphandlingsförfarandet. Vi svarar även på frågor, både sådana som skickats i förväg och sådana som uppstår under mötet. Om du har frågor kan du skicka dem per e-post till harrastuspolku@espoo.fi.

Informationstillfället går på finska.

Bli tjänsteleverantör inom hobbystigen i Esbo

Hobbyaktörerna utses genom en upphandling i två faser.

  1. Anmäl dig som tjänsteleverantör. Du kan anmäla dig till registret för tjänsteleverantörer under mars. I den första fasen förbinder du dig ännu inte till några beställningsmängder.
  2. Svara på anbudsförfrågningar. I den andra fasen kan kandidaterna lämna anbud i miniupphandlingar som gäller hobbygrupper. Förfrågningarna inom miniupphandlingarna skickas till de tjänsteleverantörer som finns i registret.

Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

Målet för Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är att främja barns och ungas välbefinnande genom att göra det möjligt för alla barn och unga att i samband med skoldagen utöva en hobby som de gillar och som är avgiftsfri. Utbudet av hobbyer ordnas utifrån barnens och ungdomarnas önskemål. Verksamhetsmodellen planeras, utarbetas och testas tillsammans med aktörer som ordnar hobbyaktiviteter.

Hobbystigen i Esbo genomför undervisnings- och kulturministeriets Finlandsmodell för hobbyverksamhet i Esbo.

På webbplatsen för Finlandsmodellen för hobbyverksamhet(extern länk) finns mycket användbar information för tjänsteleverantörer (på finska).   

Hela Esbo