Ansök om plats för försäljning av julgranar – platserna delas ut genom öppen auktion på webben

Publicerad: 2.11.2021 10.21

Esbo stad arrenderar ut markområden för försäljning av julgranar. Staden har förnyat ansökningsförfarandet och försäljningsplatserna delas nu ut för första gången genom en öppen auktion på webben.

Tillstånd för försäljning av julgranar på stadens markområden år 2021 auktioneras ut på plattformen huutokaupat.com. Platserna som kan sökas hittar du här(extern länk) (på finska). Det finns 20 försäljningsplatser på olika håll i Esbo och de går till dem som bjuder mest. Auktionen är öppen till 14 november.

De som deltar i auktionen ska ta del av villkoren i auktionsmeddelandet och meddelandets kartbilaga. Genom att delta i auktionen bekräftar du att du godkänner alla villkor och förbinder dig att följa dem.

Hela Esbo