Joulukuusien myyntipaikat haettavissa – paikat luovutetaan avoimella huutokaupalla verkossa

Julkaistu: 1.11.2021 8.58

Espoon kaupunki vuokraa maa-alueita joulukuusien myyntipaikoiksi. Kaupunki on uudistanut hakumenettelyä ja myyntipaikat luovutetaan nyt ensimmäistä kertaa avoimella huutokaupalla verkossa. 

Vuodelle 2021 myönnettävät joulukuusien myyntiluvat kaupungin maa-alueille ovat huudettavissa huutokaupat.com-alustalla. Haettavat paikat löytyvät täältä(ulkoinen linkki). Tarjolla on 20 myyntipaikkaa eri puolilla Espoota ja ne myydään eniten tarjoavalle. Huutokauppa on auki 14. marraskuuta saakka. 

Huutokauppaan osallistuvien tulee tutustua huutokauppailmoitukseen kirjattuihin ehtoihin ja ilmoituksen karttaliitteeseen. Osallistumalla huutokauppaan vahvistaa hyväksyvänsä kaikki ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. 

Koko Espoo