Improvisationsduetton Minttu och Ville

Minttu Mustakallio katsoo nauravana Ville Virtasta, joka on suu supussa.

Tid

28.9.2022 klo 16.00–17.50

Plats

Sellosalen

Musikantplatsen 1 A, 02600 Esbo

Se plats på kartan(extern länk)

Organisatör

Sellosalen

Pris

  • 26 € + bokningsavgift (från 1,50 euro), lippu.fi

Köp biljett(extern länk)

Skådespelarna Minttu Mustakallio och Ville Virtanen släpper loss med improvisationsteater och skapar på studs sketcher, berättelser, dikter, sångnummer, tal och scener av publikens temaförslag. Minttu och Ville spelar alla karaktärerna under kvällen och framför låtarna utan nåd för sig själva, utan att planera i förväg och med hjälp av olika improvisationstekniker. Det finns inget manus, utan skådespelarna agerar i en intensiv växelverkan med publiken. Publiken får delta och ropa ut temaförslag upp på scenen, men aktivt deltagande är inget krav. Kvällen är lättsam och det går inte att hålla sig för skratten.

På scenen ackompanjeras Minttu och Ville av toppmusikern Samuli Laiho som också serverar publiken låtar i olika genrer som komponeras precis samtidigt som de framförs samt musik från hela världen, på olika språk och i olika tonarter. Och det som är allra bäst, publikens önskemål om musikstilar uppfylls!

Varje föreställning är annorlunda, aktuell och därför också unik. Hjärtligt välkommen till en njutningsfull föreställning med rolig konst som uppstår i stunden, närvaro, teater och samvaro!

Längd 1 h 50 min, inkl. paus
Rekommenderas för över 10 år.

  • Alberga
  • teaterkonst
  • kulturevenemang