Minttu sekä Ville -improvisaatioduetto

Minttu Mustakallio katsoo nauravana Ville Virtasta, joka on suu supussa.

Aika

28.9.2022 klo 16.00–17.50

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 26 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Improvisoidussa ilottelussa näyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen keksivät yleisön antamista aiheista hetkessä erilaisia sketsejä, tarinoita, runoja, laulunumeroita, puheita ja näytelmäkohtauksia. Minttu sekä Ville näyttelevät illan kaikki hahmot ja esittävät biisit itseään säästämättä, ennalta suunnittelematta ja käyttäen eri improvisaatiotekniikoita. Käsikirjoitusta ei ole vaan näyttelijät toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa yleisöön. Mukana saa olla ja aiheita huikata lavalle, mutta aktiivista osallistumista ei vaadita. Ilta on kevyt, ja naurulta voi tuskin katsomossa välttyä kukaan.

Lavalla Mintun sekä Villen seurana säestäjänä toimii huippumuusikko Samuli Laiho. Hänen avullaan illan aikana kuullaan myös esityshetkellä sävellettyjä lauluja eri tyylilajeissa sekä musiikkia eri puolilta maailmaa, eri kielillä ja eri sävellajeissa. Ja mikä parasta, yleisön musiikkilajitoiveet toteutetaan!

Jokainen esitys on erilainen, ajankohtainen ja siksi myös ainutlaatuinen. Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan hetkessä syntyvästä hauskasta taiteesta, läsnäolosta, teatterista ja yhdessäolosta!

Kesto 1 h 50 min, sis. väliajan

Suositellaan yli 10-vuotialle

  • Leppävaara
  • teatteritaide
  • kulttuuritapahtumat