Jupperin koulu

Jupperin koulu on vuosiluokkien 1-6 alakoulu. Se sijaitsee Suur-Leppävaaran alueella, Laaksolahden kaupunginosassa. Teemme yhteistyötä henkilökunnan ja oppilaiden kesken eri luokkien ja luokkamuotojen välillä.

Meidän koulu

Jupperin koulu sijaitsee läntisen Leppävaaran alueella, Laaksolahden kaupunginosassa. Jupperi on rauhallinen ja viihtyisä pienasutusalue, jossa on myös metsiä ja ulkoilupaikkoja. Alakoulussamme on 499 oppilasta. Toimimme kolmessa erillisessä rakennuksessa. Pienten koulu (vuosiluokat 1-2) sijaitsee Laaksolahti-talossa (Ylänkötie 16) ja isojen koulu (vuosiluokat 3–6) koulun varsinaisella tontilla P1 ja P2-rakennuksissa (Veininkatu 24). Koulussamme opiskellaan 20 yleisopetuksen luokassa ja kolmessa erityisopetuksen pienryhmässä. 

Oppilasta ja oppimista sekä hyvinvointia pidetään koulussamme tärkeänä. Oppilaita osallistetaan sekä oman oppimisensa että koulun arjen suunnitteluun ja aktiiviseen toimintaan. Pyrimme valmistamaan lapsia elämää varten opettamalla heille laaja-alaisia tulevaisuustaitoja. Huomaamme hyvää ja rakennamme oppimista oppilaiden vahvuuksille.

Kuva: Pi Yli-Penttilä