Espoon yhteislyseo

Espoon yhteislyseo antaa siivet! EYL on viihtyisä yleislukio, josta saat siivet hyvään elämään, kestävään tulevaisuuteen ja maailmalle. Lukiomme tunnetaan mukavasta ilmapiiristä, innostavista opintojaksoista ja aktiivisesta kansainvälisestä toiminnasta. Meillä jokainen kohdataan yksilönä, ja pääset osallistumaan sekä vaikuttamaan!

Keitä me olemme?

EYL sijaitsee avarissa tiloissa erinomaisella paikalla Nihtisillassa Keran juna-aseman ja useiden bussireittien solmukohdassa. EYL:n motivoituneet opettajat tukevat ja kannustavat hyviin oppimistuloksiin ja yhteisöllisyyteen.

Opiskelu

Mielenkiintoisten valinnaisten opintojaksojen tarjonta on EYL:ssä erityisen laaja aina vaelluksesta terapiaan ruotsiksi. EYL:stä saat ideoita ja tietoa jatko-opintoja varten sekä tärkeitä työelämän taitoja. Teemme paljon korkeakouluyhteistyötä ja tarjoamme yrittäjyysopintoja sekä poikkitieteellisiä opintokokonaisuuksia. Olemme myös virallinen opetus- ja kulttuuriministeriön LUMA-kehittämiskoulu ja tehoa opintoihin saat viikoittain järjestettävissä tukipajoissa.

Osallistu ja vaikuta

EYL:ssä arvostetaan omatoimisuutta ja uteliaisuutta. Meillä voit liittyä opiskelijakuntaan, ryhtyä tutoriksi, kartuttaa opintopisteitä aktiivisuuspassilla ja viestintä- tai tekniikkatiimeissä, avartaa maailmankatsomustasi studia generalia -luennoilla ja olla mukana järjestämässä hyväntekeväisyystempauksia. Teemme paljon yhteistyötä eri kansalaisjärjestöjen kanssa ja meillä on oma kummilapsi Zimbabwen lapset ry.:n kautta. EYL on myös virallinen YK-koulu ja vuosittain delegaatio opiskelijoita osallistuu kansainväliseen malli YK-konferenssiin New Yorkissa. Lukiostamme tehdäänkin poikkeuksellisen paljon matkoja ulkomaille, sillä pidämme kansainvälistymistä yhtenä päätavoitteistamme. Lähde sinäkin EYL:n siivillä mukaan toimintaan!