Utställningscentret WeeGee och dess grannar Museet Leikki och Museet Kruunu inför en rabattbiljett till gårdsområdets museer

4.1.2023 9.44
Ingång till Utställningscentret WeeGee
EMMA – Esbo moderna konstmuseum, KAMU Esbo stadsmuseum, Mauri Kunnas-utställningen och Futurohuset finns i Utställningscentret WeeGee.Bild: Kerttu Penttilä

Goda nyheter för museiälskare! 

Utställningscentret WeeGee och dess grannar Leikki – Lekmuseet och Finlands ur- och smyckesmuseum Kruunu inför en rabattbiljett till gårdsområdets museer från och med tisdagen 3.1.2023. På hela inträdesavgiften för vuxna (WeeGee 20 euro, kombinationsbiljett till Leikki och Kruunu 16 euro) får du en rabatt på 20 procent i fem dagar genom att visa kassakvittot för inträdesavgiften för det andra huset i biljettkassan. Observera att du endast kan få rabatt på kombinationsbiljetten till Leikki och Kruunu (16 euro), inte på Leikkis och Kruunus egna biljetter. Museerna är alltid gratis för alla under 18 år och över 70 år.

EMMA – Esbo moderna konstmuseum, KAMU Esbo stadsmuseum, Mauri Kunnas-utställningen och Futurohuset finns i Utställningscentret WeeGee. Med inträdesbiljetten till Utställningscentret WeeGee kan du besöka alla museer och utställningar i utställningscentret.

Varmt välkomna!

Mer information om aktuella utställningar:

Utställningscentret WeeGee
Museet Leikki(extern länk)
Museet Kruunu(extern länk) (på finska)

  • WeeGee
Hagalund