Mötesplatsen ger barn, ungdomar och familjer mångsidigt program på familjecentret

3.11.2022 9.04Uppdaterad: 3.11.2022 10.15
Mötesplats i familjecenter

Mötesplatsen är ett öppet ställe med låg tröskel för alla slags familjer, barn och ungdomar. På mötesplatsen hittar du kamratstöd och prat- och leksällskap. Aktörerna på mötesplatsen är olika organisationer och församlingen samt stadens anställda.

Du kan titta in på mötesplatsen och dricka en kopp kaffe eller stanna längre och delta i den ledda verksamheten och bekanta dig med andra föräldrar i ditt närområde. Mötesplatsen bjuder på olika lekar och aktiviteter med växlande teman tillsammans med barn och andra familjer.

Mötesplatsen i Esbo centrums familjecenter är belägen i familjecentrets aula på första våningen. I familjecentrets aula finns bland annat en informationsdisk, ett väntrum för kunder och en lekplats för barn. Skulptören Jasmin Anoschkins nya lekfulla verk Slumpmässiga varelsers (extern länk)tillkomst tar aulans höga utrymme i besittning och sätter fart på besökarnas fantasi. 

På mötesplatsen finns Mannerheims Barnskyddsförbunds (MLL) familjecafé och pappa- och barnstund, Nice Hearts verksamhet för grannmammor och församlingens mötescafé. Se veckoprogrammet på familjecentrets sidor.

Varmt välkommen med till trevlig samvaro!

  • Familjecenter