Ta med din bebis till museet!

18.1.2022 10.04

Under KAMU Esbo stadsmuseums Vagnsträffarna bekantar vi oss på ett roligt sätt med historia tillsammans med både bebisar och föräldrar. Vi träffas i Utställningscentret WeeGee kl. 12 den första torsdagen i varje månad och det är gratis att delta. Även äldre syskon är välkomna. Vagnsträffarna ordnas på finska.

Våren 2022 bekantar vi oss till äran av arkitekturens och designens dag med WeeGees historia. Vi kollar också närmare på hur man levde under förhistorien och lär oss om forskning kring forntida DNA efter att utställningen Ledtrådar till vårt förflutna öppnat i WeeGee den 17.3.2022. I maj går vi traditionsenligt ut på promenad. Du kan bekanta dig med hela vårens program på KAMUs nätsida under Vagnsträffar.

Mera information om Vagnsträffar.

  • Historia
Hagalund