Vauvaikäiset mukaan museolle!

18.1.2022 9.40Päivitetty: 18.1.2022 10.16
Tor ja Åke Heimbürger, Bodom.
Tor ja Åke Heimbürger, Bodom. Kuva: KAMU Espoon kaupunginmuseo

KAMU Espoon kaupunginmuseon Vaunutreffeillä tutustutaan historiaan hauskasti yhdessä vauvojen ja vanhempien kanssa. Treffit järjestetään näyttelykeskus WeeGeellä joka kuun ensimmäinen torstai klo 12. Mukaan ovat tervetulleita myös varttuneemmat sisarukset.

Helmikuussa 2022 Vaunutreffeillä tutustutaan lähemmin WeeGeen historiaan ja Tapiolan arkkitehtuurin muotoilun päivän kunniaksi. Maaliskuussa päästään kurkistamaan esihistorialliseen elämään ja muinais-DNA tutkimukseen. Teema liittyy Johtolankoja juurillemme -näyttelyyn, joka avautuu WeeGeellä 17.3.2022. Toukokuussa lähdetään yhdessä keväiselle retkelle Tapiolaan ja tutustutaan esihistorialliseen ruokaan ja luontoon. Vaunutreffeille on vapaa pääsy. 

Lue tarkemmat tiedot Vaunutreffien ohjelmasta

  • Historia
Tapiola