Kom med och utveckla en ny modell för invånarverksamhet

Publicerad: 21.10.2021 13.23Uppdaterad: 2.11.2021 10.43
Människor som gör trädgårdsskötsel. En ritad bild.
Bild: City of Espoo.

Vill du vara med och utveckla din hemstad? Är du intresserad av vad som händer i din närmiljö eller hur Esbo utvecklas? Välkommen till workshopen och svara på invånarundersökningen!

Vill du vara med och utveckla din hemstad? Är du intresserad av vad som händer i din närmiljö eller hur Esbo utvecklas? Är det dags att laga vägarna, vad händer med närparken och kommer det att ske några förändringar i barnens eftermiddagsverksamhet? Kommer det att finnas en söt skateboardramp i närheten eller inte?

Den lokala invånardelaktigheten har traditionellt gått under benämningarna invånar- eller områdesforum. Vi vill utveckla en egen verksamhetsmodell för Esboborna och få med så många invånare som möjligt i verksamheten. Berätta för oss vad du är intresserad av och låt oss tillsammans skapa en ny modell för hur vi sköter saker och ting!  

Du kan delta genom att svara på enkäten(extern länk) och/eller delta i verkstaden. Verkstaden ordnas på Fullmäktigegården i Esbo tisdag 9.11. kl. 17–19. Anmäl dig(extern länk) senast 7.11. 

Verkstaden har plats för cirka 80 deltagare. Evenemangets första del är på finska, men du kan delta i verkstaden även på engelska. Bland dem som anmält sig väljer vi så mångsidigt som möjligt olika slags Esbobor.  

Välkommen! 

Jukka Mäkelä 

stadsdirektör 

Dataskydd och behandling av personuppgifter

Dataskydd och behandling av personuppgifter När du registrerar dig för workshopen kommer du att bli ombedd att ange ditt för- och efternamn, ålder, bostadsort och e-postadress. Denna information kommer endast att användas för att organisera workshopen.

Uppgifterna kommer bara att lagras under evenemangets längd och kommer inte att vidarebefordras. Genom att registrera dig för workshopen godkänner du att Esbo stad får använda den information du tillhandahåller enligt beskrivningen här.

Sekretesspolicy för Esbo stad(extern länk)