Tule mukaan kehittämään uutta mallia asukastoimintaan

Julkaistu: 21.10.2021 13.09Päivitetty: 2.11.2021 10.42
Puutarhatöitä tekeviä hahmoja. Piirros.

Haluatko olla mukana kehittämässä kotikaupunkiasi? Kiinnostaako sinua, mitä omassa lähiympäristössäsi tapahtuu tai miten Espoo kehittyy? Tervetuloa työpajaan ja vastaamaan asukaskyselyyn!

Haluatko olla mukana kehittämässä kotikaupunkiasi? Kiinnostaako sinua, mitä omassa lähiympäristössäsi tapahtuu tai miten Espoo kehittyy? Joko tiet uusitaan, entä mitä tapahtuu lähipuistolle ja onko lasten iltapäivätoimintaan tulossa muutoksia? Tuleeko lähistölle makea skeittiramppi vai ei?

Kaikkea tätä ja montaa muutakin asiaa kaupunki haluaa kehittää juuri sinun kanssasi. Kerro toiveesi ja luodaan yhdessä uusi malli toimia!

Voit osallistua vastaamalla kyselyyn(ulkoinen linkki) ja/tai osallistumalla työpajaan. Työpaja järjestetään Espoon Valtuustotalolla tiistaina 9.11. klo 17-19. Ilmoittaudu mukaan(ulkoinen linkki) viimeistään 7.11.

Työpajaan mahtuu n. 80 henkilöä. Tilaisuuden alkuosa on suomenkielinen, mutta voit osallistua työpajaosuuteen myös englannin tai ruotsin kielellä. Valitsemme ilmoittautuneista mahdollisimman monipuolisesti erilaisia espoolaisia.

Tervetuloa!

Jukka Mäkelä 

kaupunginjohtaja 

Tietosuoja ja henkilötietojen käsittely

Ilmoittautuessasi työpajaan sinua pyydetään ilmoittamaan etu- ja sukunimesi, ikäsi, asuinalueesi sekä sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan työpajan järjestämiseen. Tietoja säilytetään vain tapahtuman ajan eikä niitä välitetä edelleen.

Ilmoittautuessasi työpajaan hyväksyt, että Espoon kaupunki saa käyttää antamiasi tietoja tässä kuvatulla tavalla.

Espoon kaupungin tietosuojaselosteet(ulkoinen linkki)