Assembly Gaming Day Espoo 19.11.2022

Assembly Gaming Day Espoo är ett nytt spelevenemang för hela familjen och särskilt ungdomar i Esbo kulturcentrum lördagen den 19 november 2022. Evenemanget börjar klockan 13.00 och slutar klockan 20.00.

Det utlovas nöje och samvaro med spel!

Evenemanget är avsett för alla som är intresserade av spel och inträdet är fritt. På evenemanget får du testa och spela olika spel, tävla, träffa favoritinfluerare och trivas tillsammans med andra likasinnade människor.

I evenemanget deltar också Herbalisti och Tinke! Kom och spela med Herbalisti och Tinke samt träffa dem i Meet & Greet.

På evenemanget får du testa flera olika spel och många slags spelteknik. Det finns bland annat VR-spelstationer, körsimulatorer, arcade-spelautomater, konsolspel, mobilspel och PC-spel.

Handlett spelande och tävlingar exempelvis i följande spel:

  • Rocket League
  • Beat Saber (VR)
  • Minecraft
  • Fortnite
  • Stumble Guys
  • Marbles on Stream

Dessutom finns många andra spel och programnummer.

På evenemanget medverkar Herbalisti och Tinke!

”Jättepopulära Herbalisti gör videor med stort hjärta. Utöver de mångsidiga vloggarna och spelvideorna njuter Juuso av att få förverkliga sina drömmar och ta också tittarna till sina äventyr. De skickliga videorna har lockat tittarna redan i flera år. Herbalisti är känd också som liveuppträdare och programledare.”

”Tiina-Maija, en turkos tjej med namnet Tinke på sociala medier, studerar till cirkusartist och bor med sin lilla sällskapsigelkott. Hon har sedan 2015 gjort alla slags videor till YouTube men numera fokuserar hon på vloggar och spelvideor! Utöver YouTube producerar Tinke innehåll till Instagram, Twitch och TikTok.”

Nuori Espoo anordnar en rad evenemang för ungdomar för att fira jubileumsåret Esbo 50 år som stad. Assembly Gaming Day Espoo är ett Nuori Espoo-evenemang för ungdomar och barnfamiljer som anordnas i samarbete med Assembly. Håll koll på de andra roliga aktiviteterna och evenemangen som Esbo Ungdomstjänster ordnar under resten av året!

Följ oss på sociala medier @nuoriespoo (Instagram, TikTok, Facebook, Twitter)

#NuoriEspoo #kivaatekemistä

 

MattbyHagalund