Assembly Gaming Day Espoo 19.11.2022

Assembly Gaming Day Espoo on uusi koko perheen ja erityisesti nuorille suunnattu Assembly-pelitapahtumapäivä Espoon kulttuurikeskuksessa lauantaina 19.11.2022. Tapahtuman ovet aukeavat klo 13.00 ja sulkeutuvat klo 20.00.

Luvassa hauskanpitoa ja yhdessäoloa pelaamisen parissa! 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille pelaamisesta kiinnostuneille ja se on pääsymaksuton. Tapahtumassa pääset kokeilemaan ja pelaamaan erilaisia pelejä, kisailemaan, tapaamaan suosikkivaikuttajia ja viihtymään yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. 

Tapahtumassa  ovat mukana myös Herbalisti ja Tinke! Tule siis pelailemaan yhdessä Herbalistin ja Tinken kanssa sekä tapaamaan heitä Meet & Greetissä.

Tapahtumassa pääset kokeilemaan useita erilaisia pelejä ja erilaista pelitekniikkaa. Luvassa mm. VR-pelipisteitä, ajosimulaattoreita, arcade-pelikoneita, konsolipelaamista, mobiilipelaamista ja pc-pelaamista. 

Päivän ohjelmassa: 

Tapiola-sali

Salin hostina Sami “Mysti1s” Partanen

13.00 ovet auki
13.15-13.55 Benchwarmers yleisöpelit
14.00-14.45 School of Gaming: Pelien piilo-oppi
15.00-15.30 Herbalisti ja Tinke 
(15.30-16.00 Herbalisti ja Tinke Meet & Greet ensimmäisen kerroksen aulassa)
15.45-16.30 Benchwarmers yleisöpelit
16.40-17.20 “Miten luoda skenet striimiin”-työpaja by Tinke
17.30-18.00 Herbalisti ja Tinke
(18.00-19.00 Herbalisti ja Tinke Meet & Greet ensimmäisen kerroksen aulassa)
19.00-20.00 Telia esittää: Nuppu Oinas

Tanssikoulu DCA:n nuorten tanssiesitys klo 14.45-15.00

Ohjelman esittely

Benchwarmers-yleisöpelit
Tule osallistumaan leikkimielisiin kisailuihin sekä näyttämään kuinka hyvin pärjäät tietovisailussa ja mobiilipeleissä! Luvassa myös arvontoja. Voittajille ja innokkaimmille osallistujille luvassa huikeita palkintoja, kuten lippuja Assembly Winter’23- tapahtumaan. 

School of Gaming: Pelien piilo-oppi
Minkälaisia elämän taitoja peleissä voi levuttaa? Pelaajien hiljainen tieto pääsee valokeilaan, kun pelikasvattaja Aleksi Höylä raottaa verhoa pelimaailmojen ja arkielämän välillä.

Herbalisti ja Tinke
Tule pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä Herbalistin ja Tinken kanssa! Yhdessä he peluuttavat osallistujia Marbles on Stream-pelissä. Osallistuaksesi mobiilipeliin tarvitset henkilökohtaisen Twich-tilin. Kilpailussa palkintoina mm. Lippuja Assembly Winter’23- tapahtumaan. 

“Tiina-Maija, somessa Tinke nimellä pyörivä turkoosi mimmi opiskelee sirkusartistiksi ja elelee pienen lemmikkisiilinsä kanssa. Hän on jo vuodesta 2015 tehnyt kaikenlaisia videoita YouTubeen ja nykyään painottuu vlogeihin ja pelivideoihin! YouTuben lisäksi Tinke tuottaa sisältöä Instaan, Twitchiin ja TikTokiin.”

"Huippusuosittu Herbalisti tekee videoita täydellä sydämellä. Monipuolisten vlogien ja pelivideoiden lisäksi Juuso nauttii päästessään toteuttamaan omia unelmiaan ja ottamaan myös katsojat mukaan osaksi seikkailuja. Taidokkaat videot ovatkin ehtineet viehättää katsojia jo useiden vuosien ajan. Herbalisti tunnetaan myös kokeneena live-esiintyjänä ja juontajana."

 “Miten luoda skenet striimiin”-työpaja by Tinke
Tämä työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita striimaamisen aloittamisesta. 

Telia esittää: Nuppu Oinas
Monsp Recordsille sainattu heleän ja lumoavan äänen omaava Nuppu Oinas on yksi tämän hetken kiinnostavimmista tulokkaista musiikkirintamalla. Nupun elämä on viimeisen muutaman vuoden aikana pyörinyt vahvasti TikTokin ympärillä ja hänellä onkin palvelussa yli 180 000 seuraajaa. TikTokissa Nuppu Oinas tunnetaan nimellä nuppipää. Tyylillisesti Nupun musiikki on sekoitus modernia r’n’b:tä, poppia ja räppiä.. Nupun herkkä ilmaisu ja elämänmakuiset stoorit tuovat ajankohtaista laajennusta siihen, miltä kotimainen uuden aallon hiphop-vaikutteinen musiikki voi kuulostaa nykypäivänä. 
Nuppu Oinaan keikan tarjoaa Telia.

Ohjelma muualla tapahtuma-alueella

Pokemon Go
Lähdöt tasatunnein Amfi-teatterilta 
Klo 14, 15, 16, 17, 18 ja 19

Nyt lämmintä päälle, kännykkä kouraan ja nenä kohti puskissa piileskeleviä Pokemoneja. Lähde mukaan 30 minuutin mittaiselle happihyppelylle raidaamaan muiden gamereiden kanssa lähimmät gymit ja opettelemaan jokaiselle Pokemon-kaappaajalle elintärkeä kierreheitto. School of Gamingin Pokemon-valmentajat opettavat sinulle parhaat kikat ja pelin salat.

Minemaja
School of Gamingin Minecraft-pisteellä pääset haastamaan itsesi tai pelikasvattajan hauskoissa Minecraft-tehtävissä. Voit esimerkiksi kokeilla kuinka pärjäät Minecraft-tietovisassa jossa oikean vastauksen luokse saattaa joutua pomppimaan palikoita pitkin tai löydätkö tiesi ulos Kapteeni Vaahdon merirosvolaivan uumenista. Rakentamisesta nauttivat pääsevät jättämään oman puumerkkinsä kuutiogalleriaan. Minemajasta löytyy puuhaa kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille!

Pelipisteet

Tapahtumassa on ympäri Kulttuurikeskuksen tiloja erilaisia pelipisteitä. Pelipisteillä jokainen pääsee kokeilemaan pelaamista ja osallistumaan leikkimielisiin kisailuihin. Kisailuissa on palkintoina mm. Assembly Winter’23- tapahtuman lippuja. 

Louhi-sali

Rentoa pelailua ja kisailua pelipisteillä! Kaikki pelit pelattavissa koko päivän klo 20 asti.

  • Sim racing- ajosimulaattorit
  • Rocket League
  • Fortnite
  • Fifa
  • NHL

Kisailuja palkinnoilla!
Vapaan pelaamisen lisäksi tarjolla kisailua eri peleissä ja mahdollisuus voittaa palkintoja.

14–15  NHL & Rocket League
15–16  FIFA & Fortnite
16–17  Wreckfest & Rocket League
17–18  NHL & Fortnite
18–19  Wreckfest & FIFA

Fortnite Battle Royale Ole viimeinen elossa!
Wreckfest Romurallia hassuilla autoilla.
Rocket League Jalkapalloa mutta autoilla!
NHL Jääkiekkopelien ykkönen.
FIFA Perinteisten jalkapallopelien kuningas.

Kuutio (3. krs)

Virtual Reality -pelit
Pelaa Beat Saber ja Epic Roller Coasters -pelejä virtuaalilasit silmillä ja koe VR:n tarjoama immersiivinen pelikokemus!

Beat Saber
Beat Saber on nopeatempoinen rytmipeli, jossa tavoitteena on viuhtoa virtuaalisella sapelilla musiikin tahdissa. Pelissä on useita vaikeustasoja aloittelijasta oikeaan Beat Saber -ninjaan.

Kisailuja palkinnoin Beat Saberissa joka tunti klo 14–19.

Epic Roller Coasters
Epic Roller Coasters vie pelaajan virtuaalisen vuoristoradan kyytiin. Pelissä voi vain nauttia kyydistä tai haastaa itsensä lisätehtäviin päätähuimaavan kyydin ohessa.

Päälämpiö

Rentoa pelailua ja kisailua pelipisteillä! Kaikki pelit pelattavissa koko päivän klo 20 asti.

  • Nintendo Switch
  • Flight Simulator - Top Gun
  • Striimauspiste
  • XBOX
  • PC Steam-pelit

Kisailuja palkinnoilla!
Vapaan pelaamisen lisäksi tarjolla kisailua eri peleissä ja mahdollisuus voittaa palkintoja.
14–15  Mario Kart
15–16  Unrailed!
16–17  Sonic Mania
17–18  Switch Sports
18–19  Mario Kart

Mario Kart Huippusuosittu kilpa-ajopeli.
Unrailed! Nopeasti, rakenna lisää junarataa!
Sonic Mania Vauhdikasta tasohyppelyä.
Switch Sports Pelaa ja liiku!
Top Gun Maverick Lennä hävittäjälentokoneella.
Minecraft Dungeons Toimintaseikkailua kuutiomaassa.

Aula

Sugoi Arcade-pelikoneet vapaasti pelattavissa koko päin klo 20 asti.

 

Nuori Espoo järjestää Espoo 50 -juhlavuotta juhlistavien nuorille suunnattujen tapahtumien sarjan. Assembly Gaming Day Espoo on Assemblyn kanssa yhteistyössä toteutettu nuorille ja lapsiperheille suunnattu Nuori Espoo -tapahtuma. Olethan kuulolla, mitä muuta kivaa tekemistä ja tapahtumia Espoon nuorisopalvelut loppuvuoden aikana järjestää!

Seuraa meitä somessa @nuoriespoo (Instagram, TikTok, Facebook, Twitter)
#NuoriEspoo #kivaatekemistä

 

 

MatinkyläTapiola