Esbo firar 50 år – delta i temaåret

Esbo fyllde 50 år som stad den 1 januari 2022. Vi firar bemärkelsedagen med olika evenemang som ordnas under året. En av årets höjdpunkter är veckan Espoo juhlii! (Esbo firar!) som byggs kring Esbodagen. Sista veckan i augusti fylls staden med evenemang och samvaro från tisdag till lördag.

Enligt vår erfarenhet lyckas vi bäst med saker som vi gör tillsammans, och därför bjuder vi in även näringslivet för att fira vårt gemensamma temaår.

Plocka fram innehåll ur en egen befintlig tjänst eller produkt på ett nytt sätt eller kom på något alldeles nytt. Har ditt företag en produkt eller en tjänst i samband med vilken, till exempel prissättningen, numren 72, 1972 eller 22, 2022 eller 50 skulle vara lämpliga? Eller ordnar ni ett evenemang där temaåret skulle kunna utnyttjas? Vad säger du till exempel om

  • en caféprodukt eller meny som skulle kunna namnges enligt temaåret
  • en välfärdstjänst som i synnerhet riktas till de som är födda 1972, det vill säga fyller 50 år.
  • fastighetsunderhållets eller trädgårdsentreprenörens specialerbjudande för att lyfta upp bostadsaktiebolagens gårdsområden för att hedra jubileumsåret.

Vi uppmuntrar att leka med tanken! Vår stad i medelåldern har redan skaffat livserfarenhet, vet mycket, lär sig nytt hela tiden och kan vid behov även skratta åt sig själv.

Tipsa om ett program som en del av jubileumsåret och se andra anvisningar på temaårets kampanjsida.

Du kan om du vill också delta i informationsevenemang som är öppna för alla om du vill höra mer. Länkar hittar du på temaårets webbplats.

I din kommunikation kan du använda hashtaggarna:

#EspooJuhlii #EsboFirar #EspooCelebrates #72Espoo22 #72Esbo22