Espoo juhlii viisikymppisiään – osallistu teemavuoteen

Espoo täytti kaupunkina 50 vuotta 1.1.2022. Juhlistamme merkkipäivää koko vuoden ajan erilaisilla tapahtumilla. Yksi vuoden kohokohdista on Espoo-päivän ympärille rakentuva Espoo juhlii! -viikko. Elokuun viimeisenä viikkona kaupunki täyttyy tiistaista lauantaihin tapahtumista ja yhdessä olosta.

Kokemuksemme mukaan onnistumme parhaiten asioissa, joita teemme yhdessä ja siksi kutsumme myös elinkeinoelämän mukaan viettämään yhteistä teemavuotta.

Poimi omasta jo käytössä olevasta palvelusta tai tuotteesta sisältöjä uudella tavalla esille tai keksi jotain ihan uutta. Onko yritykselläsi jokin tuote tai palvelu, jonka yhteyteen tai hinnoitteluun numerot 72, 1972 tai 22, 2022 tai 50 sopisivat? Tai järjestättekö jonkin tapahtuman, jossa teemavuotta voisi hyödyntää? Miltä kuulostaisi esimerkiksi

  • kahvilatuote tai menu, joka voisi kantaa teemavuoden tunnusta
  • hyvinvointipalvelu, joka on erityisesti kohdennettu 1972 syntyneille eli 50 vuotta täyttäville
  • kiinteistöhuollon tai puutarhayrittäjän erikoistarjous kohentaa espoolaisten taloyhtiöiden pihoja juhlavuoden kunniaksi.

Kannustamme leikkimään ajatuksella! Keski-ikäinen kaupunkimme on jo hankkinut elämänkokemusta, tietää asioista paljon, oppii koko ajan lisää ja osaa tarvittaessa myös nauraa itselleen.

Vinkkaa ohjelma osaksi juhlavuotta ja katso muita ohjeita teemavuoden kampanjasivulta.

Voit myös halutessasi osallistua kaikille avoimiin infotilaisuuksiin, jos haluat kuulla lisää. Linkit infoihin löydät teemavuoden sivuilta.

Omassa viestinnässäsi voit käyttää tunnisteita:

#EspooJuhlii #EsboFirar #EspooCelebrates #72Espoo22 #72Esbo22