Digitalisoituvan liikunnan ja urheilun hankkeen toinen pilottihakukierros on auennut

2.6.2023 8.01

Hankkeen tarkoituksena on parantaa kuntalaisten mahdollisuuksia harrastaa nykyaikaisesti sekä mahdollistaa digitaalisten ilmiöiden kokeilut.

Espoon kaupungin liikunta ja urheilu -yksikkö on koordinoinut elokuusta 2022 lähtien digitalisoituvan liikunnan ja urheilun hanketta. Modernizing sport to foster a new active generation -nimeä kantava hanke on Euroopan Unionin rahoittama. Sen tarkoituksena on parantaa kuntalaisten mahdollisuuksia harrastaa nykyaikaisesti sekä mahdollistaa digitaalisten ilmiöiden kokeilut.

Hankkeessa pilotoidaan kokeiluja, jotka yhdistävät digitaalisuutta sekä liikuntaa ja urheilua. Niiden on tapahduttava Espoossa ja koskettava espoolaisia. Pilottia voi ehdottaa yksittäinen kuntalainen, yritys, kaupungin sisäinen organisaatio tai yhdistys. Pilottihanke on pienimuotoinen projekti, joka tarjoaa mahdollisuuden kokeilla uudenlaisia toimintoja tai uusia yhteistyötapoja. Digitalisoituvan liikunnan ja urheilun projekti on rahoituslähde uusille innovaatiolle ja kokeiluille.

Ehdota pilottihanketta

Jos sinulla tai tiimilläsi on digitaalisuutta ja aktiivisuutta yhdistävä idea, ehdota pilottihanketta! Pilottihakulomakkeen ja lisätietoa digitalisoituvan liikunnan ja urheilun hankkeesta löydät täältä

Voit hakea rahoitusta pilottihankkeeseen täyttämällä hakulomakkeen. Sisällytä siihen mukaan pilottihankkeen arvioitu budjetti Excel-muodossa. Pilottihankkeelle haettavan rahoituksen määrä on maksimissaan 20 000 euroa.

Toisella hakukierroksella hakukategorioita on kaksi: ensimmäinen 10 000 euroon asti ja toinen 20 000 euroon. Pilotille haetaan rahoitusta siitä kategoriasta, johon haettu rahasumma sopii.

Toisella hakukierroksella toivotaan etenkin pieniä ja lyhyitä kokeiluja. Pilotin ei tarvitse kestää kuukausitolkulla, vaan rahoitusta voi hakea mitä pienimpäänkin pyrähdykseen.

Toinen hakukierros on auennut 29.05.2023 klo 00:00 ja päättyy 12.06.2023 klo 23:59. Valinnoista ilmoitetaan 20.06.2023 klo 16:00 mennessä.

Voit halutessasi ottaa projektiin tai pilottihankkeisiin liittyvissä asioissa yhteyttä projektipäällikkö Kimmo Leinoseen (kimmo.leinonen@espoo.fi) tai projektikoordinaattori Oona Koivulaan (oona.e.koivula@espoo.fi).

Ensimmäisen pilottikierroksen kokeilut ovat olleet tähän mennessä hyvin onnistuneita. Voit lukea lisää ensimmäisen kierroksen pilottivalinnoista täältä.

  • Osallistuminen
  • Yrittäjyys