Espoo järjestää infotilaisuuden Kulttuurikurkkauksen, KULPS-kulttuuripolun ja Kulttuuriketjun kilpailutuksesta 31.10.2022

12.10.2022 12.46Päivitetty: 21.10.2022 10.33

Espoo kilpailuttaa palveluntarjoajat, jotka tuottavat taide- ja kulttuurisisältöjä toimintamalleihin Kulttuurikurkkaus, KULPS - kulttuuripolku ja Kulttuuriketju. Infotilaisuudessamme 31.10.2022 kerrotaan tarkemmin palveluntarjoajaksi hakemisesta sekä hankinnan etenemisestä.

Espoo kilpailuttaa alkuvuodesta 2023 palveluntarjoajat, jotka tuottavat taide- ja kulttuurisisältöjä toimintamalleihin Kulttuurikurkkaus, KULPS-kulttuuripolku ja Kulttuuriketju. Sisältöjen kohderyhminä ovat varhaiskasvatuksessa olevat 3–5-vuotiaat lapset, esi- ja perusopetuksen oppilaat sekä ikäihmiset Espoon hoivakodeissa.  

Järjestämme infotilaisuuden kaikille kiinnostuneille toimijoille maanantaina 31.10.2022 klo 10.00–11.30. Tilaisuus järjestetään hybridinä, Vindängensalissa Tapiolassa sekä Teams-alustalla. Etänä mukaan ilmoittautuneet saavat linkin edellisenä päivänä sähköpostiinsa. Ilmoittaudu tilaisuuteen tällä Webropol-lomakkeella(ulkoinen linkki).  

Paikka: Vindängensali, Tuulikuja 6 B, 02100 Espoo (Tapiola)  Tutustu tilan saapumisohjeisiin

Infotilaisuus järjestetään suomeksi.

Jos sinulla on kysyttävää tilaisuudesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen kulps@espoo.fi.

Kaksivaiheinen kilpailutus ja toimittajarekisteriin ilmoittautuminen aukeaa kaikille kiinnostuneille taide- ja kulttuuritoimijoille alkuvuodesta 2023. Tästä tiedotetaan laajasti. Espoo soveltaa vastaavaa toimittajarekisteriä ja kilpailutusta Espoon harrastuspolun toteuttamisessa.  

Lue lisää Kulttuurikurkkauksesta.

Lue lisää  KULPS-kulttuuripolusta.

Lue lisää Kulttuuriketjusta.