Tapiolan asiointipiste suljetaan − tilalle liikkuvaa palvelua

6.9.2022 11.59Päivitetty: 12.9.2022 5.24

Tapiolan asiointipisteen kassapalvelut loppuvat 16.9.2022. Asiointipisteen palveluneuvojat tarjoavat neuvontaa ja digitukea vielä 21.9.2022 asti, jonka jälkeen piste suljetaan kokonaan.

Jatkossa Tapiolaa lähimmät asiointipisteet löytyvät metromatkan päästä Ison Omenan palvelutorilta ja bussimatkan päästä Sellon kirjastosta. Lisäksi aloitamme syksyn aikana Tapiolassa Espoo-info-nimisen liikkuvan palvelun. 

Muutoksella vastataan palvelujen digitalisoitumiseen

Tapiolan asiointipisteen sulkeminen ja sen muuttaminen Espoo-infon liikkuvaksi palveluksi on osa Espoon asiointipalvelujen muutosta. Kolme kuudesta Espoon kaupungin asiointipisteestä jatkaa ennallaan, kahden tilalle on tullut Espoo-info, ja nyt Tapiolan asiointipisteen tilalle tulee Espoo-infon liikkuva palvelu.

Muutoksen taustalla on erityisesti palvelujen digitalisoituminen, sillä monet kassapalveluja vaatineet asiat hoituvat nykyisin sähköisesti. Uusissa Espoo-info-palveluissa opastamme esimerkiksi, miten kaupungin laskuja voi maksaa, miten HSL-sovelluksen lataaminen ja lähiliikenteen lippujen ostaminen onnistuu, miten matkakortin saa ladattua ja miten tapahtumiin voi ostaa lippuja.

Liikkuva palvelu jalkauttaa Espoo-infon asiakkaiden luo

Espoo-infon liikkuva palvelu tarkoittaa, että viemme digitukea ja palveluneuvontaa suoraan niistä hyötyvien kohderyhmien luokse, esimerkiksi senioreiden palvelukeskuksiin.

Espoo-infon toiminta muokkautuu vähitellen kokeilujen kautta, yhdessä asiakkaiden kanssa.

”Tarjoamme liikkuvaa neuvontapalvelua Espoo-info-nimen alla alueilla, joilta suljemme nykyiset asiointipisteet. Espoonlahdessa toiminta alkoi jo maaliskuussa, Espoon keskuksessa elokuussa ja nyt toiminta käynnistyy myös Tapiolassa. Kartoitamme jatkuvasti paikkoja, joihin liikkuva neuvontapalvelumme voisi jalkautua”, kertoo asiointipalvelupäällikkö Hanna Kautto.

Kerro, minne haluaisit Espoo-infon liikkuvan − vastaa kyselyymme(ulkoinen linkki).

Metroretki Ison Omenan palvelutorille

Lokakuussa järjestämme Tapiolasta opastetun metroretken Ison Omenan palvelutorille. Retkellä esittelemme osallistujille Palvelutoria ja digitukea. Tiedotamme retken tarkemmasta ajankohdasta syyskuun aikana.

Lisätietoja

  • Asiointi