Espoo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja liikkua – Eikä maksa mitään!

9.9.2022 6.28Päivitetty: 9.9.2022 7.11
Nainen ulkokuntosalin laitteessa.
Ulkokuntosalit ovat avoinna koko vuoden.Kuva: Espoo liikkuu

Syksyn tullen on yleensä mukava aloittaa uusi harrastus. Erityisen matala kynnys on aloittaa harrastus, kun se ei maksa mitään. Espoon liikunta ja urheilu tarjoaa useita maksuttomia liikuntavaihtoehtoja.

Ulkokuntosalit

Espoon ulkokuntosalit sopivat hyvin eritasoisille kuntoilijoille. Ulkokuntosaleilla on monipuolisesti erilaisia kuntoilulaitteita esimerkkinä Keski-Espoon urheilupuiston leuanvetopaikka, dippilaite, jalka- ja rintaprässi sekä vatsa- ja selkälaite. Ulkokuntosalit ovat avoinna koko vuoden, ja maksutta käytössä kaikkiin vuorokauden aikoihin. Huomioithan kuitenkin, ettei ulkokuntosaleja huolleta talvisin. Ulkokuntosalit

Lähiliikuntapaikat

Lähiliikuntapaikat ovat monipuolisia, innostavia ja viihtyisiä liikuntapaikkoja, jotka ovat maksutta kaikkien espoolaisten käytettävissä. Kokeile vaikkapa Auroran koulun tekniikka- ja tasapainoilurataa, pannafutista Jalavanpuiston koululla tai ulkopingistä Tapiolan asukaspuistossa. Lähiliikuntapaikat

Kuntoportaat

Porrastreeni on tehokasta kuntoilua ja säännöllisellä harjoittelulla voit saada nopeita tuloksia. Porrastreenissä kannattaa vähitellen lisätä vauhtia ja kiipeämiskertoja. Kuntoportaat

Frisbeegolfradat

Frisbeegolf on rento harrastus, jossa yhdistyy ulkona liikkuminen ja mukavia tarkkuushaasteita tarjoava laji. Espoossa on useita erilaisia frisbeegolfratoja alkaen Laaksolahden frisbeegolfradasta Espoonlahden urheilupuistoon. Frisbeegolfradat

Koripallokentät

Espoossa on hyvät mahdollisuudet pelata koripalloa. Koripallokenttiä on urheilupuistoissa, asukaspuistoissa ja koulujen yhteydessä. Koripallokentät

Kiintorastit

Suunnistus tarjoaa seikkailua, elämyksiä ja kuntoilua lähiluonnossa. Espoon kiintorastit sijaitsevat sekä helpoissa että vaativissa maastoissa. Kaikki rastit on kiinnitetty puuhun ja varustettu heijastimilla, joten voit käyttää niitä myös yösuunnistukseen. Sopivat rastit valitsemalla voit suunnitella itsellesi omaan aikatauluun ja taitotasoon sopivan reitin. 
Kiintorastit

Omatoimiliikunta

Vinkkejä omatoimiseen liikuntaan! Kaikkien sivulla esiteltyjen videoiden, live-ryhmäliikuntatuntien ja ohjeiden avulla voit jumpata maksutta. Sisällöt eivät edellytä kirjautumista. Omatoimiliikunta

Lisää maksuttomia ja edullisia liikuntavaihtoehtoja: Liikunta ja luonto