Ison Omenan palvelutori tarjoaa järjestöille oman tilan toiminnan esittelyyn

27.5.2022 8.32

Ison Omenan palvelutori sijaitsee Suomen toiseksi vilkkaimmassa kauppakeskuksessa, Isossa Omenassa Matinkylässä. Hyvät liikenneyhteydet ja monen palvelun sijainti saman katon alla tuo Palvelutorille parhaimmillaan yli 4 000 kävijää päivässä. Palvelutori on siten myös järjestöille otollinen paikka tavoittaa espoolaisia.

”Olemme varanneet osan yhdestä käytävästämme järjestöjen käyttöön, sillä haluamme tarjota järjestöjen tärkeälle työlle näkyvyyttä ja auttaa niitä saamaan lisää ihmisiä toimintaansa. Järjestöillä on iso rooli espoolaisten hyvinvoinnin tukijana, esimerkiksi Palvelutorilla toimivien julkisten palvelujen rinnalla”, kertoo asiointipalvelupäällikkö Hanna Kautto.

Järjestökäytävä sijaitsee terveysaseman edustan käytävällä, lähellä mielenterveys- ja päihdepalveluja ja Kelaa. Tilaan mahtuu kerrallaan kolme järjestöä esittelypöytien kanssa. Järjestöt voivat lainata taittopöydän maksutta Palvelutorilta.

Tilaan voidaan ottaa myös taide- ja valokuvanäyttelyjä, mutta näyttelyn järjestäjän pitää tuoda omat telineet. Näyttelyiden tulee sopia julkiseen tilaan ja kaikenikäisten silmille.

Näin pääset mukaan järjestökäytävälle

Jos olet kiinnostunut varaamaan järjestöllesi paikan järjestökäytävältä, lähetä sähköpostia: isoomena.palvelutori@espoo.fi 

Tutustuthan etukäteen tapahtumanjärjestäjän ohjeisiin.

Palvelutorilta löytyy 12 julkista palvelua asioinnin, sivistyksen ja terveyden alalta. Lisätietoja palveluista löytyy Ison Omenan Palvelutorin verkkosivuilta.

Tervetuloa palvelutorille − ihmisten keskelle!

Palvelutorin käytävältä on varattu tila, jossa järjestöt voivat esitellä toimintaansa.
  • Palvelutorit
Matinkylä