Ison Omenan palvelutorin palvelut

Ison Omenan palvelutorilla on useita julkisia palveluja yhdessä paikassa.

Tilojen varaaminen

Yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita testaamaan ja kehittämään tuotteitaan ja palvelujaan palvelutoreille, yhdessä espoolaisten asiakkaiden kanssa. Toivotamme järjestöt lämpimästi tervetulleiksi esittelemään toimintaansa ja järjestämään tapahtumia.

Palvelutorilla järjestettävien tapahtumien tulee olla avoimia, syrjintävapaita ja pääsymaksuttomia. Poliittiset tilaisuudet ovat mahdollisia, henkilökohtainen ehdokasmainostaminen tilassa ja tapahtumassa on kiellettyä. Huomioittehan, että kaikki kaupallinen toiminta ja yritysmyynti ovat kiellettyjä. Palvelutori voi kieltäytyä tarjoamasta tiloja harkintansa mukaan.

Voit varata palvelutoreilta tiloja tapahtumalle tai kokoukselle. Tilojemme käyttö on maksutonta yhdistyksille, kaupungin toimijoille, taloyhtiöille ja omakotiyhdistyksille. Vain yrityksiltä peritään maksu, jonka suuruus löytyy Varaamo-palvelusta(ulkoinen linkki)(ulkoinen linkki) 

Saapumisohjeet

Ison Omenan palvelutori sijaitsee Espoon Matinkylässä, Ison Omenan kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa (3. krs) suoraan bussi- ja metroterminaalin yläpuolella.

Jalan löydät paikalle vanhan kauppakeskuksen käytäviä ja rullaportaita pitkin. Jalankulun sisäänkäynnit kauppakeskuksen laajennusosaan ovat Markkinakatu 1, Suomenlahdentie 1 ja Piispansilta 19.

Autolla (myös taksilla) pääset lähimmäksi Palvelutoria pysäköimällä autosi P1A-pysäköintihalliin, jonne ajetaan Suomenlahdentie 1:n rampin kautta. Pysäköintihallista pääset hissillä 3. kerrokseen, suoraan Palvelutorille. Voit pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia, ja jos lataat älypuhelimeesi Cityconin Iso Omena -mobiilisovelluksen, ilmainen pysäköintiaikasi kasvaa 4 tuntiin.

Kysyttävää Ison Omenan palvelutorista?