Tule mukaan toteuttamaan harrastuksia espoolaisille lapsille ja nuorille

Julkaistu: 23.3.2022 14.49

Haluatko päästä tuottamaan lasten ja nuorten toiveisiin perustuvaa laadukasta harrastustoimintaa Espoon harrastuspolulle? Harrastuspolun yhteinen tavoite on luoda lapsille ja nuorille mielekkäitä harrastuksia ja tarjota mahdollisuuksia päästä kokeilemaan ja innostumaan.

Espoon Harrastuspolku toteuttaa opetus- ja kulttuuriministeriön harrastamisen Suomen mallia Espoossa. Lapsille ja nuorille tarjotaan maksuttomia harrastuksia koulupäivien yhteyteen omalla koululla tai sen läheisyydessä.

Erityisesti haluamme tavoittaa ne lapset ja nuoret, joilla ei vielä ole yhtään mielekästä harrastusta. Kumppaneiksemme toteuttamaan saavutettavia ja laadukkaita harrastuksia etsimme toimijoita, joilla on kokemusta lasten ja nuorten harrastamisen parista. Harrastuksia järjestetään suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä muilla kielillä.

Harrastustoiminta perustuu lasten ja nuorten toiveisiin ja sisältöjä haetaan erityisesti digitaalisen harrastamisen lajeista, eri taiteen ja kulttuurin aloilta sekä erilaisista teemoista kuten ruoanlaitosta. Myös ulkona liikkumista ja osallisuutta vahvistavia harrastuksia toivotaan mukaan.

Harrastusryhmiä on tarkoitus toteuttaa lukuvuonna 2022−2023 noin 200 eri puolilla Espoota. Harrastuksien järjestäjät valitaan palveluntuottajarekisterin sisällä järjestettävin minikilpailutuksin. Palveluntuottaja voi itse valita, montaako harrastusta ja harrastusryhmää tarjoaa lukuvuoden ajaksi.

Lue lisää Espoon Harrastuspolusta ja palveluntarjoajaksi hakeutumisesta.

Harrastustoiminnan toteuttajia Espooseen haetaan lukuvuodelle 2022–23 kilpailutuksella – haku auki 20.4. asti

Harrastustoiminnan toteuttajat valitaan lukuvuodelle 2022–2023 hankintalain mukaisella kilpailutuksella. Haku on avoinna 11.3.–20.4.2022, jonka jälkeen haku sulkeutuu.

Kilpailutuksen osallistumispyyntö jätetään Tarjouspalvelu -toimittajaportaalissa. Samalla sivulla voi tutustua osallistumispyynnön tarkkoihin tietoihin ja dokumentteihin. Palveluntarjoajaksi dynaamiseen toimijareksiteriin voi ilmoittautua myös palkkiopalvelua käyttävä kevytyrittäjä.

Siirry Tarjouspalvelu -toimittajaportaaliin tästä linkistä.(ulkoinen linkki)

Päästäksesi tutustumaan osallistumispyynnön tarkkoihin tietoihin, sinun tulee olla rekisteröitynyt Tarjouspalveluun. Rekisteröityminen onnistuu Tarjouspalvelun verkkosivuilla.(ulkoinen linkki)

Osallistumispyyntö on julkaistu vain suomeksi.