Kutsu järjestöille ja yhteisöille: Edistetään asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä yhdessä!

Julkaistu: 19.10.2021 8.51Päivitetty: 21.10.2021 9.51
Piirros: Mies ja nainen lenkillä.

Kutsumme Länsi-Uudenmaan järjestöt, paikallisyhdistykset ja uskonnolliset yhteisöt mukaan edistämään asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia! Ensimmäiseksi kartoitamme, millaista hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa teillä on jo meneillään ja millaiset toimintamallit ovat osoittautuneet toimiviksi. Lisäksi haluamme kuulla, millaisia toiveita teillä on yhteistyöstä keskenänne ja tulevan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan kehittämisjaksolle, johon sisältyy kaksi kaikille avointa kyselyä ja kaksi yhteistä Teams-tapaamista. Jos et ehdi mukaan ensimmäisiin vaiheisiin, tule mukaan myöhemmin! 

Ilmoittaudu mukaan tästä(ulkoinen linkki)  

  1. Ensimmäinen kysely: alkukartoitus. Vastausaikaa on 21.10. asti. Vastaa kyselyyn tästä(ulkoinen linkki) 

  1. Aloitustilaisuus ma 25.10. klo 14.00–15.30 (Teams). Kaikille avoimessa tilaisuudessa keskustelemme projektin tavoitteista ja odotuksista. Lisäksi esittelemme touko-syyskuussa pidetyn työpajan tuloksia. Tilaisuudessa kuulemme myös kokemuksia siitä, millaista yhteistyötä Länsi-Uudellamaalla on jo tehty asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. 

  1. Toinen kysely: Ensimmäisen kyselyn perusteella tehtyjen tuotosten kommentointi. Vastausaika on 10.–16.11. Tässä vaiheessa voit kommentoida ensimmäisen kyselyn vastausten pohjalta työstettyä ehdotusta tulevaisuuden yhteistyömalliksi. 

  1. Purkutilaisuus ja tulevaisuuden suuntaviivat ma 22.11. klo 14–15 (Teams). Tässä tilaisuudessa käymme läpi kehittämisjakson tuotokset ja keskustelemme siitä, miten jatkamme tästä eteenpäin. 

Lisätiedot: ext-sannariikka.gronfors@espoo.fi 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue 

  • Hyvinvointialue