Selvitys avustuksen käytöstä

Avustuksen saajan on toimitettava selvitys avustuksen käytöstä kulttuurin tulosyksikköön annettuun määräaikaan mennessä. Määräaika riippuu myönnetystä avustuksesta. Katso hakuryhmiä koskevat tiedot alta. 

Selvitys avustuksen käytöstä toimitetaan ensisijaisesti sähköpostin liitteenä osoitteeseen kulttuuriavustukset@espoo.fi(ulkoinen linkki).

Ladattavat pdf-lomakkeet on tarkoitettu täytettäväksi joko ilmaisella Adobe Reader -ohjelmalla tai maksullisella Adobe Acrobat -ohjelmalla. Muuten niiden toimivuutta ei voida taata. Suosittelemme lomakkeen tallentamista omalle koneelle täyttövaiheessa. 

Espoon kaupungin viestintänäkyvyys 

Avustettavaa toimintaa tai tapahtumaa koskevassa viestinnässä tulee käyttää sekä Espoon kaupungin että KulttuuriEspoon logoa. Valitse sopiva logo käyttötarkoituksen mukaan.  

Espoon kaupungin logot kaupungin aineistopankissa(ulkoinen linkki)
KulttuuriEspoon logot kaupungin aineistopankissa(ulkoinen linkki)

Huomaathan, että KulttuuriEspoon logoa käytetään valkoisella taustalla mustana (positiivi) ja mustalla taustalla valkoisena (negatiivi). 

KulttuuriEspoolla on sosiaalisen median tilit Facebookissa(ulkoinen linkki), Twitterissä(ulkoinen linkki) ja Instagramissa(ulkoinen linkki). Sosiaalisessa mediassa ja muussa verkkoviestinnässä voi käyttää tunnistetta #KulttuuriEspoo. Voit myös merkitä meidät mukaan julkaisuun @kulttuuriespoo.