Hiilijalanjäljillä - kohti kestävää elämäntapaa!

Millaista on kestävä elämäntapa? Miten voin omilla arjen toimillani vaikuttaa ja tehdä muutosta? Etsinkö ratkaisuja oikeista paikoista? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Hiilijalanjäljillä - tapahtumasarja, jossa paneudutaan sinun mahdollisuuksiisi vaikuttaa. Toukokuussa 2022 käsittelemme kestävän elämäntavan teemoja kolmen tapahtuman ja työpajan voimin. Hyppää mukaan!

Mistä on kyse?

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan espoolaisesta arjesta ja tarkastelemaan hiilijalanjälkeäsi! Espoon kaupungin kestävän kehityksen osaamiskeskuksen SPARCS-hankkeen tuottama tapahtumasarja koostuu kolmesta hybriditapahtumasta ja kolmesta työpajasta. Tapahtumaillat käsittelevät Espoolaista arkea ja paneutuvat hiilijalanjälkeä pienentäviin tapoihin ja tekoihin huippupuhujien kanssa. Iltojen teemat on kerätty suoraan asukkailta syksyllä 2021 ilmestyneen kyselyn vastausten perusteella. Työpajoissa pohditaan asukkaan arjen teemoja tarkemmin. Tapahtumat ja työpajat järjestetään kolmessa Espoon kirjastossa, ja ovat kaikille maksuttomia. Voit valita seuraatko tapahtumaa kotisohvalta vai saavut paikan päälle kirjastoon. Lue lisää alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu mukaan alla!

Tapahtumat

Espoo 50 vuotta kaupunkina

Hiilijalanjäljillä - kohti kestävää elämäntapaa! -tapahtumasarja juhlistaa Espoon 50-vuotista taivalta kaupunkina. Tervetuloa mukaan koko vuoden jatkuvaan yhteiseen juhlaan!