Meidän Espoo 20X0 - Työpajassa tehtiin tulevaisuutta yhdessä

Mitä sinä haluat nähdä tulevaisuuden kaupungissa? Miten asumme, liikumme ja elämme vuonna 20X0? Millaista tulevaisuutta toivomme Espoolle? Tutustu työpajaan ja tuloksiin!

Tapahtuma oli suunnattu kaikille, joita Espoon tulevaisuus kiinnostaa. Ennakkotietoja tai erityisosaamista ei tarvittu− omat kokemukset ja unelmat Espoosta riittivät.  

Työpajassa sovellettiin Sitran Tulevaisuustaajuus-menetelmää. Aluksi tutkailimme, millaiset vaiheet, valinnat ja sattumat ovat tehneet Espoosta sen kaupungin, jonka tunnemme tänään. Pohdimme, mikä kaikki vaikuttaa Espoon tulevaisuuden muotoutumiseen.  

Kuvittelimme toivottavaa tulevaisuutta Espoolle muutaman vuosikymmenen päähän. Mitä sellaista hyvää on nykyhetkessä, mitä haluamme vahvistaa tulevaisuudessa? Minkä pitäisi muuttua, jotta tulevaisuus olisi parempi – ja kenelle? Mitä yllättävää voisi tapahtua? 

Työpaja pidettiin tiistaina 12.4. kello 17.00–20.00 Omnian Leppävaaran tiloissa (Upseerinkatu 11). 

Meidän Espoo 20X0 -raportti julkaistu

Meidän Espoo 20X0 -tapahtumien anti on nyt analysoitu. Teemailtojen chat-keskustelut ja työpajan visiot otettiin talteen, ja keskusteluilloissa kirjurit tekivät tarkat muistiot. Lue, mitä espoolaiset ajattelevat kotikaupungistaan, lähiympäristöstään ja niiden tulevaisuudesta. Tietoa käytetään esimerkiksi Espoon yleiskaavan 2060 valmistelussa.

Lue uutinen Meidän Espoo 20X0 -tuloksista

Tutustu Meidän Espoo 20X0 -koosteraporttiin(ulkoinen linkki)