Gör gott och bli badkompis eller gymkompis

14.2.2023 6.00

Alla hjärtans dag är en perfekt dag att bli badkompis eller gymkompis. I Esbo får man ta en vän med sig till simhallen eller gymmet med +68 idrottsarmband eller med armband för personer med speciella behov. För kompisen är det helt gratis, men kompisen bör vara över 18 år.

Finns det ett bättre sätt att göra gott än att tillbringa kvalitetstid tillsammans med någon? Vem kunde du bli vän med?

På sommaren får alla med armbandet gratis använding av Esbo skärgårdstrafik. Den som använder +68 idrottsarmbandet eller armbandet för personer med speciella behov kan gratis ta med sig en vän till skärgårdsbåten. Vännen kan vara vilken fullvuxen person som helst, till exempel ett fullvuxet barn, en släkting eller en bekant.

Läs mer om +68 idrottsarmbandet och armbandet för personer med speciella behov på Espoo websidan.