Vindängensalens program för hösten bjuder på kulturupplevelser för alla åldrar.

Publicerad: 13.6.2022 7.45Uppdaterad: 13.6.2022 8.20
Red Nose Companyn näyttelijät Tuukka Vasama ja Timo Ruuskanen.
Red Nose Company: Frankenstein

Anmälningarna till Vindängensalens dagisprogram för hösten startar onsdag 15.6.2022 kl. 9.00. Under hösten får vi ta del av så väl teater, musik, film och clowneri. Äntligen är det dags för utställningsverksamheten att starta efter två års paus.

Hösten bjuder på ett digert utbud av kultur; föreställningar för daghemmen på vardagar och öppna föreställningar för familjer och vuxna på kvällstid och veckoslut. Säsongen inleds med Esbodagens program lördag 27.8 då Ljuscirkus Spektri lyser upp bollplanen efter solnedgången. Under hösten får vi ta del av bl.a. Red Nose Company, Barnens Estrad, Raka bananer och Teater Kojan samt de traditionella allåsngskvällarna. Utställningarna med månadens konstnär i Folkhälsanhusets restaurang får vakna till liv efter coronaårens paus. Esbo50 och Svenska veckan är två av höstens höjdpunkter som binder samman ett digert nätverk av evenemang och händelser som sprider sig utöver salens utbud.

Ett av programmen som sprider sig från salen ut på turné är barnens egen Esbo50-fest Kulturdagen(extern länk) som går av stapeln tisdag 23.8.2022 på barnens kulturcentrum Aurora.
Anmälningarna till det evenemanget pågår och tillsammans med EBUF (Esbobygdens ungdomsförbund) vill vi bjuda på en innehållsrik dag i en barnvänlig miljö. Inträdet är fritt och på dagens program bl.a. Arne Alligator & Mumintrollen, mängder med verkstäder, teater och guidade turer. 

Anmälningarna till dagisprogrammen startar onsdag 15.6.2022 kl. 9.00 via den elektroniska blanketten(extern länk) samt telefon 050-4303956.
Biljetter till kvälls- och veckoslutsprogram kan köpas från lippu.fi. 

Vindängensalens program hittar du i helhet här.(extern länk)

  • Vindängen
Hagalund