Navigatorhusets SommarjobbsOnsdagar

19.1.2022 11.17Uppdaterad: 19.1.2022 12.16

Är du intresserad av att söka sommarjobb? Behöver du hjälp och tips?

Navigatorhusets SommarjobbsOnsdagar erbjuder Esbobor under 30 år en möjlighet att stöda sitt sommarjobbsökande.

SommarjobbsOnsdagarna består av fyra separata onlineevenemang. Du kan delta i ett eller flera evenemang. Evenemanget ordnas på finska, men alla är välkomna att delta.

Evenemangen är gratis. Välkommen med för att få de bästa tipsen för att stödja ditt jobbsökande!

Innehåll i evenemangen 

26.1. Rätt sommarjobb för mig? Hur kommer jag igång med att söka sommarjobb? Vilken typ av jobb passar mig och var kan jag hitta ett?

2.2. Hur använder jag sommarjobbsedeln? - vi svarar på dina frågor angående sommarjobbssedeln

9.2. Hur kommer jag igång med att söka sommarjobb? Hur skriver jag en bra ansökan och CV?

16.2. Anställningsintervju: Vad frågas där? Hur klarar jag av spänningen? Tänk om jag misslyckas med något?

> Detaljerad information om evenemang (på finska)

Evenemangsscheman

15-15: 30 Stream med info info om dagens tema. Streamen kan ses på www.twitch.tv/nuori_espoo(extern länk, öppnas i ett nytt fönster) . Streamen kan även ses i efterhand i 14 dagar.

15:30-17:30 Personliga samtalstider med ett proffs. Möten kommer att hållas på Teams. Boka tid senast måndag i evenemangsveckan på Startpunkten, tel +358 40 1267513. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i programmet.

För sommararbete kan du också närma dig Startpunkten genom att komma in live, ringa eller kontakta Discord(extern länk, öppnas i ett nytt fönster). Service på svenska finns tillgänglig under tider då våra svenskspråkiga ungdomsarbetare är på plats. Du kan även boka tid med dom separat på +358 46 8771361 (tel/whatsapp)

Under temaveckorna kommer vi även att publicera relaterad info och tips på Navigatorhusets instagram profil(extern länk, öppnas i ett nytt fönster) (på finska).