Ina Forsman

Ina Forsmanin violettisävyinen sivuprofiilikuva

Tid

24.3.2023 klo 19.00 – 20.10 EET/EEST

Plats

Sellosalen

Musikantplatsen 1 A, 02600 Esbo

Se plats på kartan(extern länk)

Organisatör

Sellosalen

Pris

  • 25/22 € + bokningsavgift (från 1, 50 €), lippu.fi

Köp biljett(extern länk)

Soulartisten Ina Forsman som gett ut musik och rest världen runt sedan 2013 är framför allt känd för sin uttrycksfulla och själfulla röst samt sina energiska och dynamiska live-uppträdanden. Forsman som flyttat från Helsingfors till Berlin släpper sitt tredje soloalbum sommaren 2022.

Ina Forsman skriver själv texterna och musiken till sina låtar. På den kommande skivan har hon dock mer än tidigare även deltagit i produktionen, i allt från arrangerade för blåsinstrument till planering av stämmor. Utöver Forsman har bland annat Michael Bleu medverkat i produktionen. Den organiska musiken som hämtar inspiration från soul, R&B och jazz från olika tider kombineras med texter på engelska som kommer direkt ur artistens ärliga emotioner.

Artisten som beskriver sig själv som framför allt en liveuppträdare serverar överraskningar på sina livekonserter – det betyder att kvällen kommer att innehålla själfulla ögonblick.

Ina Forsmans första singel i år var Don’t Lose Today som producerades med temat cinematic soul. Det tidlösa stycket med filmiskt retro stämning är Forsmans reflektion över betydelsen i nuet.

Längd 1 h 10 min

Kaikukortti evenemang

Evenemang på sociala medier

  • Alberga
  • musik
  • kulturevenemang