Barnens lördag: Fnissnisse

Kikattava Kakkiainen ystävineen piirroskuvassa.

Tid

29.10.2022 klo 12.00–13.00

Plats

Sellosalen

Musikantplatsen 1 A, 02600 Esbo

Se plats på kartan(extern länk)

Organisatör

Sellosalen

Pris

  • 19 € + bokningsavgift (från 1,50 €) / familjebiljett (inkl. 4 personer) 70 € + bokningsavgift (från 1,50 €), lippu.fi

Köp biljett(extern länk)

Fnissnisse är en pytteliten rumpbagge som bor i Grönsalsskogen och vars skratt smittar av sig något alldeles särskilt. Fnissnisse underhåller barn på Fnissnissens diskotek där DJ Nisse spelar sin egen musik och MC Citykanin leder dans, lekar och rörelse samt sprider glädje till alla barn och alla med barnasinnet kvar.

Barn har kunnat följa Fnissnissens och kompisarnas äventyr redan flera år i bland annat mobilspel, böcker och den populära animerade serien som visas på Pikku Kakkonen. Fnissnisse har också gett ut två plattor som rönt framgångar även utanför Grönsalsskogen – spelningarna har fyllts av glada små discogäster.

Fnissnisse som produceras av Gigglebug Entertainment och är avsedd för barn i åldern 3–8 år är den största animerade serien för barn som producerats i Finland. I Finland visas serien på Yles Pikku Kakkonen och tills vidare har den sålts till 13 länder och översatts till 13 olika språk. I serien har det getts ut tre mobilspel, två böcker och en hel säsong för tv. Mobilspelen med Fnissnisse har legat som etta bland Appstores applikationer för barn i 64 länder.

Längd 45 min
Efter konserten kan gästerna träffa Fnissnisse och MC Citykanin.

Evenemang på sociala medier

  • Alberga
  • musik
  • kulturevenemang