Esbo-info erbjuder -information om Esbo stads tjänster och evenemang -rådgivning om tjänster som ordnas av stadens samarbetspartner, till exempel FPA, Västra Nylands välfärdsområde och Helsingforsregionens trafik HRT. - Vi hjälper dig att använda olika webbtjänster, till exempel då du gör en ansökan i någon myndighets e-tjänst. - gratis användning av dator med trådlös internetanslutning *På Esbo-info i Esbo centrum kan man skriva ut papperskopior. För utskriften krävs MobilePay eller betalkort (för bankkort krävs stark autentisering, till exempel nätbankskoder) *På Esbovikens Esbo-info finns ingen utskriftsmöjlighet. - mottagning av post till Esbo stad, Västra Nylands välfärdsområde och FPA Esbo-info har tidvis ingen personal på plats, men du kan ändå uträtta ärenden på egen hand.

Mobila Esbo-info

Nya Esbo-infos servicerådgivare har startat en mobil tjänst, dvs. de för ut digitalt stöd och servicerådgivning direkt till de människor som drar nytta av det, till exempel till servicecentralerna för seniorer. Se tidtabell för mobil tjänst här.

Berätta för oss vart Esbo-info skulle kunna färdas

Esbo-info rör sig inledningsvis i Esbovikens område, men från och med augusti också i Esbo centrum och från och med oktober i Hagalund. Berätta för oss genom att besvara Webropol-enkäten(extern länk) vart Esbo-info skulle kunna färdas. Du kan komma med förslag redan nu för alla områden.

Kontaktuppgifter och tjänster