Det finns många möjligheter hos Esbo stad

Esbo är en livlig, trivsam stad i intensiv utveckling där det är bra för hela familjen att bo. Vi erbjuder dig utmärkta möjligheter att arbeta och utvecklas bland landets bästa experter. Det finns jobb för många yrkesgrupper. Hos oss jobbar yrkesmänniskor som utvecklar sig själva och som njuter av både sitt arbete och sitt liv.

Våra arbetsgemenskaper är mångfaldiga, sporrande och mottagliga. Vi erbjuder våra anställda goda personalförmåner som stöder din totala hälsa och hjälper dig att bevara dina krafter.

Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar Esbos befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet.

Varje arbetsdag har betydelse – som anställd hos staden kan du vara med och bygga samhället och gynnsamt påverka stadsbornas vardag. Tillsammans skapar vi en bra vardag för alla, varje dag – utan att glömma oss själva.

Leta lediga jobb.(extern länk)

Proffs på Esbo stad

Vill du till exempel jobba som sjukskötare, närvårdare inom hemvården, socialarbetare eller lärare inom småbarnspedagogik? Lämna dina kontaktuppgifter(extern länk). Vi kontaktar dig.

Kom till ett meningsfullt jobb. Studera vår arbetsgivarbroschyr(extern länk).

Studera stadens strategi, Berättelsen om Esbo och Esbos etiska principer och praktiska verksamhetssätt.

Studera Uppföljningsinformation om Esbo stads personal från 2021(extern länk).

Författare: Rekrytointiyksikkö