Leppävaaran maauimalan altaat täytetään toukokuun lopussa

24.5.2023 11.55Päivitetty: 25.5.2023 5.08
Leppävaaran maauimalan altaat.
Kuvaaja: Tiia Neuvonen.

Leppävaaran maauimalan avaaminen viivästyy tänä keväänä käyttöönoton valmistelevien töiden viiveiden vuoksi.

Maauimalan huoltohankintaa ovat viivästyttäneet kilpailutuksen ongelmat. Tilapalvelut-liikelaitos ei ole saanut kaikkiin töiden kilpailutuksiin tarjouksia. Huoltotyöt käynnistettiinkin hankintaan liittyvistä epävarmuuksista johtuen runsaasti myöhässä. Viivettä ovat aiheuttaneet myös ongelmat teräsaltaiden puhdistuksessa.

Tällä hetkellä tiedossa on, että altaiden täyttö alkaa toukokuun viimeisenä viikonloppuna monitoimialtaan täytöllä. Tämän jälkeen täytetään maauimalan iso allas. Täyttö kestää noin seitsemän vuorokautta. Alustavan arvion mukaan altaat olisivat uimareiden käytettävissä kesäkuun alussa, arviolta 3.6. lähtien.

Espoon uimahallien huolto- ja korjaustöiden hankinnasta vastaa Tilapalvelut-liikelaitos. Tilapalvelut on todella pahoillaan huolto- ja puhdistustöiden hitaudesta sekä siitä, että altaat eivät ole vielä kaupunkilaisten käytössä. Jatkossa Tilapalvelut lupaa tehdä huolto- ja puhdistustyöt ajoissa.

Lisätietoja:

Maija Lehtinen, toimitusjohtaja, maija.lehtinen@espoo.fi, Tilapalvelut-liikelaitos, Espoon kaupunki

Leppävaara