Espoon kaupunki Helsinki Priden kumppaniksi

3.5.2023 6.05Päivitetty: 3.5.2023 6.46
Yhteenliitetyt käden muodostavat sydämen
Kuva: Kristina Litvjak

Espoon kaupunki on Helsinki Priden virallinen kumppani vuonna 2023. Helsinki Pride on Suomen vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, joka tuo ihmiset yhteen ja tekee tilaa sateenkaaren kaikille sävyille.

Espoo-tarinan arvoissa ja toimintaperiaatteissa on määritelty, että Espoo on oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Tavoitteisiin pääseminen edellyttää konkreettisia tekoja yhdenvertaisuuden puolesta. Pride-kumppanuuden myötä saamme koulutuksia koko henkilöstöllemme yhdenvertaisuusteemoista. Vahvistamme Espoon näkyvyyttä, vetovoimaa ja elinvoimaisuutta. Pride-kumppanuus on osa tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämistä muiden toimenpiteidemme joukossa sekä organisaation oppimismatkassa.

Kaupungissa liputetaan eri toimipisteissä sateenkaaren väreillä Pride-viikon aikana. Pride-kumppanuus on voimassa ajalla 3.5.2023-30.4.2024 ja monet tapahtumat ajoittuvat vuoden eri ajankohtiin.

Koko Espoo